Zumrutkb Aydan beridir uyanmadan geçen tek gecemi sizinle paylaşmak istedim. Dün gece saatte bir kalkmıştım tuvalete ya da ağrıyla saga sola dönerken. Bu gece internette gördüğüm bel bantları/kemerleri geldi aklıma belki işe yarar dedim karnımdan yukarı dogru bir şal bagladım. Anneanneme de seneler önce ebe baglamıs rahat edersin diye onu da duymuştum. Deneyeyim dedim baktım rahat sıkı bagladım. Sonra uyumadan kemer satın aldım rahatlığını hemen anladım. Üstümü örtmeden uyumusum ve sabah 8 de alarmla uyandım 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 gecede 5 kez kalkan biri için bunun önemini anlarsınız. Umarım size de faydası olur. Bir de az su içmediğim halde kalkmadım. Bugün mutlu gececek ☺☺☺
asyaninanneyim Zumrutkb cok sevindim canım 37+1 im hic uyuyamadım bu gece saatte bir kalkıyorum tuvalete 1 de doktor kontorlüm var 7 de hortladım artık zaten deliksiz uyuyamadım ki toplasan 1-2 saat ancak artık doğsunlaar
Zumrutkb asyaninanneyim gerçekten yaşamayanın anlayamayacağı bir sorun. Bir dene istersen sen de belki sıklığı azalır sancım bile olmadı gece benim
Zumrutkb İlham veren kemer de şöyle bir sey https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/Markalar/kadin/Korse/5390968/1656250
Maaaile asyaninanneyim İçiyorum canim asla faydasi olmadi. Haftaya dogumum var kısmetse umarım hepsi gecer