Englishteacher Merhabalar. 10 haftalik hamileyim ve uyku pozisyonlarına dikkat edilmesi gerekiyormuş sanırım özellikle sırt üstü yatmak riskli ama hangi haftadan itibaren özellikle dikkat etmek gerekli? Ben sırt üstü yüz üstü uyumayı çok seviyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama sürekli yan yatinca da heryerim uyusuyor. Sizler dikkat ediyor musunuz kızlar yatis pozisyonunuza? İlk haftalarda da dikkat edilmeli mi?
Hatunnn Englishteacher 5 aydan sonra sirt ustu yatmayi birakmaya baslamak onemli, suan kstedigin gbi yat ama hssassan sana tavsiyem suan sagina ve soluna donerek yatki ilerde alismaya calisirken zorlanma:)
parasetamoll Englishteacher benim karnım hala çok yok 22 yim ama 16 ya kadar yüz üstü uyudum 😂 Şu an karnım ağrıyor ama 16 dan sonra alıştırdım kendimi sola yatmaya tadını çıkar şimdiden 1
Emos91 Englishteacher şuan pek bir önemi yok pozisyonun ama yinede solunuza yatmaya özen gösterin hem alışmış olursunuz
Melisct94 Englishteacher Son 3 ay geçerli canım o yat yatabildiğin kadar sonra istesende yatamıyorsun. ☺️ Hatta şimdiden sola yatmaya alıştır kendini. ☺️
Englishteacher Hatunnn daha surem var ozaman simdiden dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen sırtüstü yüzüstü yatiyorum diye kendimi huzursuz hissediyordum bide sanki yüzüstü yatinca kasiklarimda sancı oluşuyordu korkuyordum. Ama artık biraz daha rahat olucam.
Englishteacher parasetamoll benimde 10 haftalikken bile karnım var gibi ama benim hamilelikten oncede gobegim vardı cok kilolu degilim ama göbek gitmeyenlerdenim o yüzden simdiden gobek varmış gibi. Gorenler simdiden masallah gobegin çıktı bile diyorlar
Eda_mustafa Bende 11+5im. Uyku haram oldu. Sürekli uyanıyorum çocuk ya ezilirse diye. Bide gerilmel thlikeli olduğu için uykudayken hep gerilirken uyanıyorum 😭😭 daha şimdisen uykuya hasret kaldım
Englishteacher Eda_mustafa sormayın ya gerinmeyi çok severim hatta sırtüstü yatarken gerinerek yatarım kollar yukarda gibi. Ama dalcak gibi olurken huzursuzlukla uyanıp yan dönüyorum hemen. Ama bu haftalarda istedigimiz gibi yatabilirmisiz
Hatunnn Englishteacher yani cok siskinliginiz varsa ondan agri olmus omabilir.bu haftalar idrara sık cikilan haftalar idrar kesemiz cok hassas oyuzdende agri yapmis olabilir
Englishteacher Hatunnn evet surekli tuvalete koşuyorum bencede bu yuzden yüzüstü yatarken baskı oluşuyor o da sancı yapıyor olmalı
Eda_mustafa Englishteacher bende çok severim valla ama benim karnım çok erken büyümeye başladı o yüzden dikkat ediyorum biraz 🤣
Emos91 Englishteacher gerinmek neden zararlıymış anlamadım ? Ben gerinmeyi çok severim 34. Haftadayım şuana kadar doktorum bir zararı olduğunu söylemedi.