pieceofcake Erkek bebeğimizin adını ‘Aren’ koymayı düşünüyoruz, gün ışığı anlamına geliyor❤️ Peki bu isme ek ikinci isim ne önerirsiniz sevgili anneler🥰
Yagmuracar0509 pieceofcake kuzey aren olabilir Deniz aren Toprak aren Aren efe Aklıma gelen bunlar uyumlu gibi sanki
pieceofcake Mozarella haklısınız aslında😊 ben de genel bi fikir alayım dedim tek isim olup dolu dolu olması daha iyi sanki🥰
pieceofcake Yagmuracar0509 sizin gibi eşim de deniz Aren ya da yiğit Aren demişti daha maskülen görünsün diye ben kararsızım bi🤷🏻♀️
Ayaz2016alya2022 Neden iki isim söylenmesi zor oluyor bir de iki isim bir kullanilmiyor birini söyleyebiliyirsun
biruykusuzanne pieceofcake Bence Aren tek başına çok güzel ikinci isim düşünmezdim ben olsaydım. Zaten tek isim taraftarıyım 🙂
Melek1111 Aren zaten dolu dolu çok güzel bir isim 🥰yanına birşey koyarsanız ismin güzelliğini gölgelersiniz basitleşir bence
biruykusuzanne pieceofcake kesinlikle Aren çok iyi benimde bir oğlum var adı Eymen şimdi yine hamileyim yüzde doksan erkek bu da bende Aren ismine baktım çok 🙂