Elifim35 Merhaba tatlış annişler ben hamile olduğumu 39 günlükken öğrendim ve kilo takibim kafamı çok karıştırıyor bundan sebep acaba kaç kilo ile hamile kaldım diye siz kaç kilo ile hamile kaldığınızı nereden biliyorsunuz ?
Ezgiduru Elifim35 yani 5 haftalikken vs ogrendigimizi var sayarsak o kadar erken hafta da da kilo alinmadigini varsayarsak 😁 ogrenie ogrenmez tartiya cikiyoruz dr. da onu baz aliyor zaten bu sekil ilerliyor. Hani 5 aylikken anlasak gebeligi neyse de 😁
miranbeyinmothersi Elifim35 ilk doktor muayenesinde kilonu ölçüyorlar ordan biliyorsun. Bizim evde tartı vardı ben hemen tartıldım kilo alışımı takibini öyle yapıyorum yada genelde son hatırladıkları kiloyı söylüyor gebeler
Elifim35 Askiletotomsu son zamanlarda kilo aldığımı fark ediyordum 4kilo almışımdır diye tahmin ediyorum 39 günlükken öğrendim 40. Günde doktora gittim 60 kilo çıktım şimdi neye göre hesaplamalıyım
Elifim35 Ezgiduru ben 4 kilo felan almışımdır diye tahmin ediyorum 39 gün içinde ama yanılıyormuyum acaba
Elifkrblt Elifim35 bence 4 kilo fazla ilk zamanlar için zaten ilk zamanlar hiç bişey yiyemiyormusun ben 5 ayımdan sonra kilo almaya başladım yavaş yavaş
Sukrann10 Elifim35 bu kadar kısa sürede kilo aldığınızı düşünmüyorum. Hamile kalmadan önce en son ne zaman tartildiniz. Onu da düşünerek hesaplayabilirsiniz
Elifim35 Sukrann10 şuan 15 haftalık gebeyim 61 kiloyum 6 haftalıkken 58 buçuk kiloydum öncesinde aldığım kilonun hamilelikle alakası yoktu sanırım demek ki
Dmllale 6 haftalıkken öğrendim gebeliğimi 50 kiloydum şuan 23+4 haftalığım dün tartıldım 60.300gr çıktım. 10 kilo almışım☺️