ikimelekannesii22 bircicekannesii ayy cok kötüydü yatak beşik gibi sallandı evdede tektim cok korktum😢😢
betulyc bircicekannesii çok şiddetliydi rabbim daha beterinden korusun uykumdan uyandım evim beşik gibi sallandı kafeste ki kuşum korku ile kendini dışarı atmış uçuyordu 😣
Askiletotomsu Çok geçmiş olsun 6.8 lik İzmir depremini unutamıyorum Şu saat oldu halen yanımda telefonla geziyordum ya bugün deprem olursa diye … Kayseri’den geldi deprem haberi 🥺
Beyzan738 Askiletotomsu ben böle yatakta beşik gibi sallanmasina sese uyandiysam etkilendiysem İzmirdekiler nasıl etkisindedirler .. onları çok daha iyi anladm çok daha zor .. Rabbim bidaha yasatmasin
FeriDee bircicekannesii uyuyamadık korkudan nasıl sallandık Rabbim beterinden korusun. 4.9 muş büyüklük sarioğlan merkez üssü. Ama yeryüzüne yakın olduğu için çok şiddetli hissedildi
pinarpi Uykum hafif değil normalde ona rağmen yerimden sıçradım çok fenaydı bununla geçmiş olsun inşallah. Hala uyuyamıyorum burda gün sayıyoruz o kadar hayal emek her şey bir anlık aslında…
Beyzan738 bircicekannesii Allahim korusun ilk ve son olsun … mimsin 8.katta otryorz Uykudan uyandım yatak sallandı dedim noluyir die kalktm oturdum dolabın kapağından sesler gelyor yatak beşik gibi sallandı sallantiya ve sese uyandım tansyonm düştü heralde dedim sallaninca .. sonra yattm eşime sarildm onun ruhu bile duymadı ağır olnca uykusu .. gercktn etkilendim uyuyamıyorum hala 🤷🏻♀️😐
Askiletotomsu Beyzan738 evimde ki biblolarim filan yıkılmıştı benim Kırıldıkar yatak odam çatladı ah ah