minikbebegim19 Karnımın heryeri sertleşti ortada hissediyorum uyutmuyor sağda ve solda oturdum sırtıma yastık koydum öyle ce uzanır gibi oturuyorum Düm düz yatıp uyumak istiyorum napmalı 😐😐😐🥵🥵 32 artı 0 ama bebek öndeydi Genital bölgesinin sağ tarafı ağrıyor birde
Karellll minikbebegim19 ah ah bendede aynı sorun var 31. Haftamdayım bende uyuyamıyorum karnım toplanıyo bir tarafa sertleşiyo
Onner minikbebegim19 31. Haftamdayım ne saga ne sola yatırmıyor ☹ suanda da acaip bi sekilde kasıklarımı tekmeliyo, elimi koydum genital bölgemin üstüne kadar geldi ayagi mıdır eli midir bilmiyorum. Bu arada gözümden uyku akıyor ikinci gece bu beni uyutmadı bi
Barlas_mom minikbebegim19 Benimde öyle ama ben daha 29+2 ve boğazım yanıyor mideme kadar gebelik reflüsü oluştu bu kaçıncı uykusuz gecem hatırlamıyorum hiç iyi değilim 🤷🏻♀️🙈
Busra2013 minikbebegim19 aynı bende 33 ole oluo ortada karnım toplanıo sertlwsıo duzelene kdr nefes kesıo agrı oluo normalmıs kalk 1 tur yuru su ıc uzan
Superisi_34 Bende aynıydım magnezyum sabah akşama yükselttik rahatladım bunu mutlaka doktora söylemen gerekiyor kasılmada olabilir doğum belirtisi sertleşme … bende 32 deym karnın çok sert dedi dün nst yolladı sancı cıktı progestan başladık