ElifBzkrt Kızlar kepeğe iyi gelen bi şampuan bişey yok mu ya delircem artık kaşımaktan yara oldu saç köklerim😓😓
AsenaEmre ElifBzkrt Canım Saçıni iyice durula banyodan sonra . Ve sade maden suyu ile haftada 1 yıka saçlarını o şekilde düzelttim Şampuanların çoğunu kullandım fayda etmedi iyice durulayıp haftada bir kez maden suyu ile yıkamak iyi geldi
1ozleem ElifBzkrt duşa girmeden önce bi kaba yoğurtla yemek sodası koy karıştır köpük gibi oluyor zaten saç diplerine masaj yapar şekilde uygula bi 5-10 dk kadar bekle ve durula hem saç derisini canladırıyor hem kepeğe birebir
boymomyz ElifBzkrt zeytin yağı sür canım banyodan önce az bise . Sonra duşta yıka bende kaşıdığımda kepekleniyordu geçmeyince zeytinyağı sürüyordum yarım saat bekletip yıkıyordum direk geciyordu
Azizinannesi2 ElifBzkrt Bende de oluyor var ya ama ben head shoulder 2si1arada mentollü kullanıyorum kepek mepek kalmıyor tavsiye ederim kışın biraz usutuyor ama ferahliyor kafanın içi resmen
ElifBzkrt AsenaEmre denedim balım denemez miyim yine de yok.. hala var çok kaşınıyo saç diplerim kaşımaktan yara oldu artık😞
Zambak55 ElifBzkrt clear man kesinlikle erkek şampuanı ama birebir saç derilerim soyuluyordu resmen kullanınca geçirdi onun dışında gliss sarı rengi oda güzel tavsiye ederim