Busraaydiiin1 Kızlar üsüdügüm zaman göğüslerim çok acıyor bu durum sizdede oluyor mu? Yoksa bendemi bir anormallik var 😩
Serenity12 Busraaydiiin1 Gebeliğin ilk ayları olmuştu. Çok iğrenç bir ağrıydı ya. Kii eylül ayındaydık. Şu aylarda bir sıkıntı yaşamıyorum. Göğüs pediniz varsa dışarı çıkınca onlardan kullanabilirsiniz 😘
Esila75 Busraaydiiin1 bende bu durumu geçen günlerde yaşadım canım çok kötü bir acı tarif edilemez ama evi havalandırmak için camları açtığımda oldu zor bir durum inşallah bir daha yaşamayız
Nazarozcan Busraaydiiin1 Ayn cnm bende de aynısı oluyo usuyunce göğüslerimde bir ağrı oluyo ve çok acıyo çok kötü bisy bende sadece bnde oluyo saniyordum
Busraaydiiin1 Serenity12 göğüs pedim yok ama işe yarıyorsa alayım hava azıcık soğuk oldumu direk göğüslerim aciyor.
Serenity12 Busraaydiiin1 ben faydasını görmüştüm hem sonrasında da sana lazım olcak. Lansinoh güzel bir marka deneyebilirsin.
iremcannn1907 Busraaydiiin1 kaç haftalıksın canım? Benim de sızlıyor göğüslerim üşüyünce. Sütlerle ilgili bi durummuş ama ne bilmiyorum 😂
Deletedmom_33 Busraaydiiin1 Özellikle sabahları üstüme birsey almadiysam veya önünü kapatmadiysam bende de oluyor ortalama 1 saat uçları kıpkırmızı olup sızlıyor çok kötü 😅