elifanne7 Kızlar yorumlarını okudum biri şey yazmış yaptıktan 4 dakika sonra suyum geldi Yaptıktan sonra ki gün doğurdum yazan çok olmuş bu egzersizi deneyip etki eden var mı az önce yaptım Sıcak suya gireyim bi uyuyacağım bakalım işe yarayacak mı
msschemist elifanne7 bi deneyeyim dedim 2. Squatta suyum geldi bi anda 😅 su an hastanedeyim 2 cm acilmam var sancilarimin sıklaşmasını bekliyorum 😬
elifanne7 Acemianne__ Ya ne güzel bugün benimde belimde biraz agrılarım var çocuk kendini kasıyor ama asla çok acıtacak agrı değil Şimdi yaptım beyaz akıntım geldi inşaAllah gecede sancım tutar😂
Acemianne__ elifanne7 İnşallah tez vakitte sağlıkla doğurursun bunlar belki zamanını etkilemez ama doğumun hızlı ve kolay olmasını sağlar 🌺
asyaninanneyim elifanne7 evet uzmanlar da öyle söylüyor youtube da normal doğurma şansınızı nasıl arttırabilirsiniz diye bir video koymus uzman doktor izlemeni öneririm
elifanne7 msschemist 😂😂ciddi misin Ya mükemmel bende biriey daha yok şimdi uyandım tekrar yapıcam Hayırlı doğumlar olsun