kedivebebekannesi5555 Kızlar gebelik öncesine göre saçlarımda dökülme azaldı evet ama kupkuru kaldı saçlarım önceden daha güzeldi kuru sönük bişey oldu , varmı tavsiyesi olan 😭
mervebuglemtkn kedivebebekannesi5555 maşallah diyeyim dökülme durdu resmen bende ekstra bakım için de haftada bir dax kullanıyorum tabi bazen üşeniyorum. Ama her banyo sonrası tararken mutlaka elseve byby makas durulanmayan saç kremini uçlarına sürüyorum tariyorum mucize bir ürün bence yada bana etkili oldu dolgun dolgun duruyor kokusu da güzel
Laleozkan_09 kedivebebekannesi5555 vitaminlerinizi düzenli kullanın. Ben düzenli kullanıyorum sıklaşması aynı ama güzel uzadı ve parladı. Kestirmiştim neredeyse yine aynı haline geldi
Zeyyyn kedivebebekannesi5555 gebelikte boyalı saçlarım güzellşmişti d vitamini ve diğer vitaminlermi düzgün kullanyrdum doğurdum valla kel kalıcam 😭
biroglanannesii kedivebebekannesi5555 ona bakılırsa Erkek bebek anneyi güzelleştirir derlerdi benim alnım falan sivilce doldu😄
kbrkrblt16 Benimde öyle resmen azaldı saçlarım yapisti değişik bisey oldu önceden böyle değildi :( doğal bakımlar yapabiliriz aslında 🧡
kedivebebekannesi5555 kbrkrblt16 yeterli vitamin alamıyor muyuz acaba niye böyle oldu havalardan mi neyden bilemedim 😭 dayanamadım gecenin bir yarısı sürdüm zeytin yağı ile arganu bekliyorum ahsbd
kedivebebekannesi5555 Laleozkan_09 düzenli kullanıyorum aslında uzadı da saçlarım ama kupkuru ve sönük kaldı maalesef
kbrkrblt16 biroglanannesii bende erkek bebek bekliyorum herkes güzellesmissin dese de ben tam tersini düşünüyorum hamilelik hormonları sanırım 😅
mervebuglemtkn Askiletotomsu bende birşey olmadı 35+5 im şuan ama içiniz rahat etmiyorsa kullanmayın sonuçta hamileyiz herkesin bünyesi farklıdir 🥰🤗