Hakanbuse 12-5haftalik hamileyim karnımın gerildiğini ve kaşındığını hissediyorum sizce kullanmalimiyim daha erkenmi
tugbaacng Hakanbuse kullan ben o haftalarda çatladım herkeste değişiyor hafta ya, genetik de etkiliyor bir de.😬
Minnak91 Hakanbuse ben 20+6 dayım hala başlamadım 😅hiç bişey sürmedim anca bu ay alırım krem yağ falan. Şuan yok çatlağım
Babymomma Hakanbuse ben sizin haftalarınızda başlamıştım şu an 32+2 deyim henüz çatlağım yok ☺️ Kaşıntı varsa başlamak lazım bence
Tazebirannee Hakanbuse eğer kaşınmaya başladıysa kullan bence 😌 sürekli nemli tut bende 20.haftamdan beridir kullanıyorum şuan 32 haftalığım. Kaşındığı zamanda da tırnaklamıyorum ovalıyorum ki çatlamasın diye
Hakanbuse tugbaacng diz kapaklarimin arka tarafi falan catlamis gibi yeni yeni kizariyo boyle bende tedirgin oldum kullansammi diye o yuzden sordum ☺️
Hakanbuse Minnak91 insalah benimde catlagim olmaz kasidikca iz kalir catlar diyolar korkuyorum ilk gebeligim daha
tugbaacng Hakanbuse benim de suan karnım hariç bacaklarım komple çatladı, yakında karnıma da sıra gelir diye düşünüyorum 😂
GamzeMikail Kaşınması çatlamaya meyillendiğinin göstergesi olarak düşünebilirsiniz kesinlikle kaşımayın her kaşındığında yağla veya kremle ovun ben dokuzuncu aydayım hiç çatlağım yok bu şekilde 🤷🏻♀️
kbrkrblt16 tugbaacng benimde ilk hamileliğimde bacaklarının arkası catlamisti tabi ben bunu doğumdan sonra farkettim 😅😅şimdi daha fazla catlaklik olmasin diye deli gibi yaglaniyorm🤣
GamzeMikail Hakanbuse İnşallah kaşımazsan ve her kaşındığında ovalar gibi geçiştirirsen kremle yağla bişey olmaz canım ☺️