Minikjaponunannesi Merhaba kızlar 19+2 haftalık hamileyim iki haftadır hareketleri hissediyorum, çok hareket eden bi bebek ama iki gündür çok çok az hareket hissediyorum bi aksilik olabilir mi? Yoksa doğal mıdır?
cankusumyavrum Minikjaponunannesi bence doğal canım ben 18+2 yim şuanda. Bir haftadır hareketlerini hissediyorum hatta dün gece bariz uyurken tepiklediğini hissettim 😀 belki bebeğin sen uyurken hareket ediyordur yada sen ayaktayken gün içinde hareket ediyordur ondan farkına varmıyorsundur biraz daha gözlemle uyumadan önce gün içinde uzan bak endişelendirme kendini
Ozlem2206 Minikjaponunannesi haftanız çok erken 1 hafta devamlı hissederken bi hafta yok denecek kadar az hissedersiniz bu 30 u geçene kadar hep böyle devam eder çok hareketli bebeklerde de oluyor kendimden biliyorum endişe etmenize gerek yok hiç hissetmezseniz tabiki bi doktora görünmekte fayda var
Gamze_akgunn Minikjaponunannesi bende 10 haftamda hissettim baya hareketliydi 2 gün hafeket hıssetmedim geri başladı korkma şuan düzeni yok onun daha biz hareketsız yatınca kıpırdıyo çoğunu hissedemiyormuşuz bile .
Minikjaponunannesi Alya_Duha şuan acile geldim teşekkür ederim umarım bi şey çıkmaz yarın seyahat edeceğim için çok endişelendim yolda kötü bi şey olur diye
Minikjaponunannesi Ozlem2206 aynısını doktorda söyledi çok teşekkkür ederim fazla panik yapıyorum ilk gebelikte oluyor böyle sanırım 🌸
Ozlem2206 Minikjaponunannesi benimde ilk canım ama haftan ilerledikçe daha oturuyo bazı şeyler ben ilk haftalar nasıldım bi bilsen😅