rengarenkduduv Imasleeper Trendyol ve Penti’nin kendi uygulamalarında bulamadım ama hepsiburada’da mevcut. Aşağıya linki bırakıyorum. https://images.app.goo.gl/BxJz3eAhMZ7D1WjZ8
Ozlem2206 Imasleeper benim yapısal olarak sarkık göğüslerim zaten ama kapsız olan emzirme sütyeni gayet güzel durdu ben birde kaplı almıştım dışarda derli toplu dursun diye ikiside güzel oldu göğüs ucunuda belli etmiyor ikiside
SayeMom Pisili yok hayır pembesi ve siyahını 170e almistim tanesi 80 küsüre denk geliyordu aldigimda tabi
Imasleeper Asyaveannesi36 teşekkürlerr ☺️kapsızlar daha uygun fiyatlı o zaman şimdi bi kapsız alayım deneyim bakalım aşağıya düşüklük yaparsa bide kaplı alırım 😌
Imasleeper HavvaAtasoy uygunmuş gelince haber ver diyim o zamann şimdilik iki tane kapsız alıyım iki tane de bundan alırım. Çok teşekkür ederim 🥰
Htcdre Imasleeper canım kapsız sütyen de oluyor aşşa doğru gözükme sarkma ilk hamilelikte o hatayı yaptım ikinci hamileliğim 20 gün sonra doğumum olucak direk iyi toparlayan kaliteli sütyen arıyorum bende 😍
Imasleeper Htcdre kafam karıştı valla🥴 demekki bu yapısal bişi yaa aşağı doğru bakması 😧 çoğu kişi de olmadı diyor mesela,denemelik bir tane almak lazım o zaman bakalım oluyo mu diye ☹️
Zehraaaaaaaaaaa Hanife_ bende kullanamam diye düşünüyorum o yüzdenn almadım hala. Normal günlük hayatta kullandıklarım tarzda işimi görür mü acaba
momiesbabies Imasleeper sarkıyor göğüs ağırlaştıkça yumuşak bişey almayın. bende pentiden aldım emzirme sütyeni memnunum baya 👍🏼
Zehraaaaaaaaaaa Hanife_ bende gittim bugun 3 tane aldım normal kullandığım tarzda 😀 diğerleri takmam çünkü inşallah rahat ederim:)