Sedacyln Haftadayız perşembe günü alışverişe çıkıcam ama yastık gereklimi kızlar? Kullanışlımı bilemedim boşu boşuna 50₺ vermiyeyim eğer bi işe yaramıyorsa😉
tugbaacng Sedacyln 4. Ayımda almıştım ucuza bulunca değilse de yapcak bişey yok😂😂 c seklinde oldugu icin bebek oturmaya baslayınca yerde filan sırtına destek diye de konabilir bence
Aycaaa571 Sedacyln canım altına küçük bir yastık koysanda faydasını görürsün ben almadım çok gerekli değil oğlumu şuan emzirirken altına küçük bir yastık sıkıştırıyorum yetiyor
SayeMom Sedacyln ben setini almıştım 80 tlye ebebekten indirimli. Emzirme yastığı emzirme kolluğu ve önlüğünü. Güzel gözüküyor kolluk hele kafasının acımaması için baya mantıklı
Nnurdan Sedacyln bence gereksiz cnm altına bir battaniye farklı yumuşak bir yastıklada istersen destek yapılır önceden emzirme yastığımı vardı ne çıkaracaklarını şaşırdılar
Sedacyln Aycaaa571 haklısın canım mantıklı. Boşa ona hiç para vermiyeyim o zaman sonra gerek duyarsam alırım
Seymanur234 Sedacyln ben sezeryanla doğum yaptım ilk dönemde aşırı rahat oldu karnımı hiç kasmadi hastahaneye de götürmüştüm ben daha sonra da otururken çok yardımcı oldu ortasına oturttum kızımı sağa sola düşse de ona dustu
Baz Sedacyln ben çok memnun kaldım rahat oluyor emzirirken kesinlikle tavsiye ederim hem ilerde bebeğin oturmasında da kullanılıyor rahat oluyor destek sağlıyor