Minigin_annesi0 Model olarak bunda karar kıldık kızlar. Sizce nasıl? https://resimyukle.io/r/zLm0DPuHjm
SayeMom Minigin_annesi0 yoyko 8 in 1 bakabilirsin canım park besikte dikkat ediceğin şeyler kumaş kalitesi öncelikle sallarken hışırtı ediyor mu diye, yorumları her siteden iyice araştır, sallanabilir olması, anne yanı olması
tospikaskim Minigin_annesi0 bende kanz ın aldım yeni bugü. Geldi elime çok beğendim ama içinde yatağı yoktu sizinknde var güzel
dilaradoyan SayeMom sallanabilir olması olmazsa olmaz bi özellik mi sizce? Ben çocukları sallayarak uyutmaya alıştırmanın hiç doğru olduğunu düşünmüyorum hiç sallamadım da
Minigin_annesi0 tospikaskim hepsi içinde 1399 TL canım indirime girmiş bu sitede aynı ürün Trendyolda 1800 falan. Siteden alışveriş yapıp memnun kalanlar varmış
Minigin_annesi0 tospikaskim çok kaliteli bişey beklemiyorum ben yatağını ama bir yaşına kadar idare etsin yeter sonra normal yatak allmayı düşünüyorum içersine sizin aldığınız hangi model acaba
tospikaskim Minigin_annesi0 bende trendyoldan indirimdeydi kanz marka aldım 850 TL ye. Yataştan da yatak siparişi verdim indirimdeydi 250 TL ye
Cks Minigin_annesi0 eğer sizinle aynı odada kalacaksa anne yanı özelliği olması daha iyi olur. Bu özelliği de olan Elele Madre modeli almıştım ben.
SayeMom dilaradoyan besigin tatlı sallamasıyla ayakta sallamak farklı yada kucakta pıs pıs yapmak ben elektrikli ana kucağı aldım ordada sağa sola öne arkaya sallaniyor ona bindirip besikte sallanmaması olmaz yada tam tersi 🤷🏼♀️