Oglumun_annesiyim Kızlar gece yatarken nefesim daralıyor 87 ile hamile kaldım şuan 97 kiloyum 25+1im kilodan da kaynaklı olabilir 10 kg aldım uyuyamıyorum bel ağrım çok fazla oluyor tavsiyeniz var mı
Anne3434_ Oglumun_annesiyim bende 35+1 olduk 11 kilo aldım hemen hemen son haftalar diyemi bilmiyorum ama aşırı nefes darlığı ve bel ağrısı çekiyorum
Sehhy Oglumun_annesiyim ben 8 kg aldım yinede nefes darlığı ve bel ağrısı çekiyorum. Spor yapmak ve nefes egzersizi yapmak gerekiyor
Deletedmom154 Oglumun_annesiyim buhar makinesi veya nebilazatörle destekleyebilirsin veya fısfıs tarzi olan ilaç alabilirsin ama doktoruna sor öncelikle.. Ben onlarla kontrolde tutabiliyorum nefes darlığı hastalığım var
Anne3434_ Oglumun_annesiyim Önceki hamileliğimde toplam 27 kilo filan almıştım bunda hala mide bulantılarım devam ediyor çok yiyemiyorum sanırım o yüzden almadım bide küçük kızım var onun peşinde koşmaktan yatarak hamilelik geçiremedim bunların çok etkisi oluyor ikinci hamilelikte. Ama kiloyu da doğumdan sonra veriyorsun yani çok kafana takma ben 27 kilo almıştım doğumda 7 kilo gitti 20 kiloyu da 2 ayda vermiştim emzirmek çok güzel kilo verdiriyor
Canicim61 @"Oglumun_annesiyim"bir aya yakın çektim o bel ağrısını yattım geçmedi oturdum geçmedi bende hareket ettim bol bol çok şükür geçti hafifledi
Hlt-seyma21 Oglumun_annesiyim çift yastıkla yat bir de kekik yağı damlat yastığına okaliptus olabilir rahat uyursun buhurdanlık kullanıyorum ben yoksa yastığına da damlatabilirsin