fenperest 38+5 teyim. Esim yediklerine dikkat et, tatli seyler tuket, sutunde tatli olsun, gaz yapan seylerden uzak dur, kizimiz icin daha iyi olur dedi😳 cok arastirir okur kendileri. Sizce haklilik payi var mi ? Malum doguma az kaldi. Ne yapmaliyim ?
minikbebegim19 fenperest tatlı tuzlu yemekle alakası yok 😂 Ama gaz yapan yiyecekler yemeyin birde sen hasta olursan cocuğunda olur yani sütünden geçer sırtını ayağını sıcak tut
Aycaaa571 fenperest canım tatlı ye tatlı olsunla alakası yok ama baklagillerden yediğinde kimyon katarak yemeyi dene kimyon o gazı alıyor ve göğüslerden biri tatlı süt biri tuzlu süttür
Zeyyyn fenperest gaz yapan şeylerden uzak dur baharatlı yeme yeterli hayatımı makarnayla ikame ettrym gazlı bir bebek için zor birşey
Hanife_ fenperest https://resimlink.com/O6Mhj hastaneden verilen kitapçıkta da tam tersine şekerli tatlı besinlerden uzak durun diyor
Mltm07 Hanife_ 1 lt sut icip 1 litre taze sıkılmış meyve suyu içsem mide fesadından giderim herhalde heleki 2 porsiyon yemek çok gereksiz fazlası atılıyor zaten vücut gerektiği kadar alıyor .. kitabı nerden aldınız
Mltm07 fenperest tatli yemektense saglikli beslenin saglik olsun sutunuz bol vitaminli gaz yapan seylerden uzak durmaniz cok iyi olur tabiki 🌸
Hanife_ Mltm07 ben süt yogurt ayranın toplamı 1 litre diye düşündüm zaten şimdide böyle tüketiyoruz ama 1 litre taze sıkılmış meyve suyu saçma
sdymtl 1 lt taze sıkılmış meyve suyu kaç kaloridir tahmin edemiyorum bile. Çok abartı. Ben bir bardak portakal suyu sıktım 3-4 portakal yemiş oldum diye diyetisyenim dövmekten beter etmişti 😀