EnsarEge Merhaba arkadaşlar ben 26.6 günlük hamileyim balık yağı kullanan varmı.Araştırmada son 3 ayda kullanılması iyi olur diyorlar ama bilemedim 🤷♀️
fenperest EnsarEge ben nerdeyse en basindan beri omega royal isimli balik hapini kullaniyorum. De um tabsiye etmisti
Deletedmom154 EnsarEge ocean mummy kullaniyorum öğrendiğimden beri.Içerisinde balık yağı,b12,c,d,iyot,selenyum,çinko,folik asit içeriyor..
EnsarEge Bende efa s-1200 diye bir balık yağı aldim onu kullanacağım günde 1 defa mı kullanıyorsunuz acaba
EnsarEge Deletedmom154 bende yeni başlayacağım ama kan habi d vitamini damlası bide balik hapı acaba ağır olurmu diye korktum
alyabebekkk EnsarEge sabahları d3 alıyorum akşamları omega3 ve fertamir kan ilacı mı içiyorum yani doktor istemiyle
alyabebekkk EnsarEge Rabbim cümlemize de hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip eylesin sana da inşallah Allah razı olsun ❤️🥰
ipek0768 Bana kan ilacı ile balık yağı ağır gelmişti mollers kullanıyordum sonrasında bıraktım kullanmayı onun yerine haftada 1 balık yiyorum