HGulsah Annem2134 benimde Madımak istedi az önce canım resmen rüyamda yufka ile yedim.Ama normalde çok sevmem suan mahvoldum demek aserme buymuş 😂
RumeysaNur34 Sezensezen kahvaltılık çeşidi canım keçi sütü ile yapılanda var farklı şekilde de tüketiyosun çorba da yapılır istersen kahvaltıda üstüne zeytinyağı döküp de yiyebilirsin istersen tavada Biraz ısıtır ekmeğe batırırsın
HGulsah Betulpoyraz yaaaaa sana kurban olurum 🥰🥰 Eryaman tarafındayım aracım da var 😂 Ama annem bulmuş yarın pişirip yollıcak yoksa alırdım valla 💜💜💜💜
mlssrn Annem2134 trendyolda satılıyor kahvaltılık hatay usulü tuzlu yoğurt ordan sipariş verebilirsin canım🙏
Adaaaaaa Sezensezen süzme yoğurdun tuzlusu.. yoğurdu bir bez çuvala koyup üstüne taş koyup süzüyorlar sonra bol tuz ile koyulaşsana kadar pişiriyorlar ve şuan benim de aklıma düştü 🤦🏽♀️
RumeysaNur34 Sezensezen inanki hataylıyım ama hiç yapmadım canım her sene kaynanamgil yapar yada yapan akrabalarımız var satın alırız biraz uğraştırıyormuş o yüzden hiç denemedim de