Gmzsf Bsraaa366 bende ödem daha yeni oluştu sayılır 35lerde elimde sosis parmak 😂 onun dışında ayaklarda az şükür ama ben günde nerden baksan 5litreye yakın su tüketiyorum canım etkisi çok onun
Bsraaa366 Gmzsf 5 litre değil 5 bardak içsem bana kafi bacım 😂ben tuvaletten çıkamam normal de de ıdrar torbam düşük hamilelik olunca bide aman üstüne bide 5 litre su abowwww düşünemiyorum 🤣🤣
Aycaaa571 SeydaPrc aynen en iyisi evde çekmek bari insanın yanında biri oluyor ben devlette yaptım doktorları ebeleri hemşireleri bir insanın ağzına etmediği kalmıştı maddiyat olsa bende özelde yapardım
Gmzsf Bsraaa366 görümcelerimde öyleymiş onlar diyo banada biz içmedik diye mi şişti yoksa diye 😂 brn su içemezsem o an bulamazsam ağlamalık oluyorum canım öyle bi psikopatım 😂😂 ama wc + ben + yatak 3lemesi var tabi dili olsa da konuşsa 😂😂
Gmzsf Bsraaa366 tavsiye ederim ama en az 3 litre bide tuzu azalt canım bu aylarından sonra oda çok ödem topluyo ayaklarını yüksek tut bunlarda işe yarar azda olsa
Semanurozgan Bsraaa366 38 haftamdayim balon oldum resmen eşimin yüzüğü baş parmağıma oluyordu şimdi yüzük parmağıma bile olmuyir sen düşün burnum bile şişti 🤭😂tabi ben 20 kg alınca haliyle 🙈