Svvl_enes19 Başlıkta yazdığım gibi gün içerinde ayakta veya otururken birden bire tam bebeğin afedersiniz çıkacağı bölgede içten batma hissiyatı bi baskı oluyor bunun erken doğumla vs bi ilgisi varmı yada benim gibi olanlar varmı
Seda09 Svvl_enes19 bebeğin suyu filan normal mi benm bebeğimin suyu fazla 32.haftadayiz ve aynı şeyi yaşıyorum
Blge1 Svvl_enes19 32.haftalığım aynı durumu bende yaşıyorum son iki üç gündür yürürken oluyo iğne batma hissi dibi bende bebek dönmüş olabilir diye düşşnüyordum tehlikelö bir durummu acaba doktorumada danışmadım
Svvl_enes19 Seda09 benim fazla değil hatta sınırda yani bebeğe yeter ama az diyor doktorum yarın kontrolüm var bu günden önce böyle bi şikayetim yoktu bugğn bide baya baya olunca korktum yarın muhakkak doktoruma söyleyeceğim
Seda09 Svvl_enes19 belki de bebek büyüdüğü için baskı oluyordur haftası ilerledikçe yine de kötü düşünmeyin Allahin izniyle bebeginizi kucağınıza alırsınız insAllah
Seda09 Svvl_enes19 hayır maalesef benim Bayadır var doktor suyu fazla ondan kaynaklı olabilir dedi sadece birde benm 1 buçuk yaşında bebeğim var çok huysuz sürekli ayaktayım doktor ayakta kalmamada bağladı
Svvl_enes19 Seda09 çok fazla ayakta kalmaktan eğilip kalkmaktan kaynaklıdır o zaman bende kayınvalidemlerde kalıyorum ve doğal olarak çok fazla ayakta kalıp gidip gelmek zorundayım