Zelaldua Ya ben sarma sararken dayanamadım baya çiğ et yedik şimdi hareket etmiyor korktum bişey olur mu yaşayan var mı
asellmom Zelaldua biz nasıl yardım edebiliriz ki zaten çok zararlı olduğunu bildiğin halde yemişsin 🤷
Damlamuratalparslan Zelaldua ilk üç ay falan sıkıntı genelde canım tabakla yememisin korkma ufacık bı parca yemişsin birdaha yapmayın ama 🙂
Pinarr35 Zelaldua kiz biaey olmaz korkmayn boyle herseyden bi lokma sey midenden bebege gidene kadr ohooo korkmaa hic bisi olma tatli ye yan yat kimildar o stresinden kimildamiodur cinliler.japonlar neler.yio
Mihriballim Sanmıyorum bişey olacağını ama toksoplazma nedeniyle çığ hiç bişey yemememiz lazım helede et 🥺
Zelaldua Pinarr35 aslında evet onlarda var hep çiğ yiyorlar demi 😞😞 o zaman neden zararlı acaba anlamadım
Zelaldua Yok 7. Ayım aynen tabakla yemedim iki üç tane sardığım sarmayı yedim o kadar 😔😔😔 ama şimdi çok pişmanım ne yapayım
Bsraermis8 Zelaldua çikolata yiyin bebeğin sevdiği birşey yiyin uzanın dokunun vurun azıcık uyansın 😁 bende sucuk yemistim cig azıcık. İnsan dayanamiyo yaa. Ama birdaha dayanmaliyizzz ne olur olmaz
Pinarr35 Bsraermis8 hahahaha😁😁😁 valla sorma basimiza ne geldiyse kucuk beyinli cekik gozlulerden geldi su ab kovitim hamileyimm onlar yuzunden karantinadaym
Bsraermis8 Pinarr35 Ayy çok gecmis olsun . Bizde geçirdik ama hamile değildim . İki yaşında oğlum da olmuştu. Yine ayakta geccti şükür . Sizde hemen iyi olunmnn ins
Nezii Zelaldua Doktorum bana artık çiğ etten toksoplazma kapma ihtimalimizin olmadığını söylemişti. Eskiden etler hijyenik ortamda kesilmiyormuş ve yeterinde iyi paketlenmediği için içerisinde zararlı organizmalar ürermiş. Artık günümüzde herşey çok daha steril merak etmeyin.
Melek1111 Hiç korkmayın o kadardan bişey olmaz .Ayrıca çocuğa yer yemez etki etmez zaten .Hareketsizlik olabiliyor bazen bebeklerin her anı aynı olmuyor öyle denk gelmiş size korkmayın
Pinarr35 Bsraermis8 saolcanim.allah razi.olsn ayakta geçiyor allahtan koku tat gtmese anlamazdm bile herkes hafif gecirsinn tek sknti oksuruk oda az kaldi
Toprakmelic Geçmiş olsun çikolata Yada tatlı birşey ye hareket eder inşallah yolda doktora git ve Yeme lütfen çiğ et çok tehlikeli ben sosis te ne döküyorum ne yşyorum