Ozlemse EzgiiiiM kelime anlamı azamet sahibi yücelik,kendini günahlardan ve kötülüklerden koruyan demek.Ayriyeten büyük tefsir alimlerinden bir sahabenin ismi ‘Muaz Bn Cebel’😊çok biliNdik bir isim değil ama son zamanlarda kulak aşina olunca duyuluyor😊
SeydaPrc Sonkedi güzel isimler ama ileriyi çocuğunuzun yaşayacağı dönemdeki ortamı falan da düşünün sıkıntı çekebilir bu isimler yüzünden. Mesela eşim Süfyan ismi yüzünden çok sıkıntı çekmiş sosyal hayatından çevresinden öğretmenlerinden. 18 yaşında ismini değiştirmiş.
EzgiiiiM SeydaPrc evet bende sizin gibi düşünüyorum her isim konulmuyor çocuklar ilerde sıkıntı çekebiliyor
SeydaPrc EzgiiiiM Heleki çocuğunuz erkek ise daha çok sıkıntı oluyor isim çok önemli kızımın adı Livanur ben çok araştırdım koydum hem farklı hem anlamı güzel hemde sıkıntı olmaz ileride lavin ismi olmuyorsa liva da olmaz 😂
EzgiiiiM Nilaynilsu inşallah cnm Ilgaz ismi de çok hoş geliyor kulağa bu sayede bende fikir ediniyorum 😊
EzgiiiiM SeydaPrc aynen öyle kız olunca bı sürü seçenek var ama erkekte dön dolaş hep aynı ve herkeste oluyor maalesef o yüzden hala çocuğumun bı adı yok😀 ama kızınızn ismi çok güzel geliyor kulağa anlamı nedir acaba
Ozgeonataydin Durununannesi46 sağ sağlim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 ❤️
SeydaPrc EzgiiiiM Liva peygamber ümmetinden olanların ahirette altında toplanacakları sancağın adı. Nur da ışık aydınlık demek.
Lalesrc Ozgeonataydin Miraç Arslan yada Miraç Han diye düşünduk ama ablam herşeye muhalefet olduğu için hiç bir şeyi begenmiyo bir şey diyorum ayyyy hayirrrrr diyo ama eşim Miraç istiyo yanına birşey bulalım diyorum her kafadan bir ses cikiyo çok sıkıldım artık bu durumdan
Ozgeonataydin Lalesrc sağ sağlim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallah 🤲🏻 benimde eltimin oğlunun adı miraç tek başında güzel duruyor bence 😊