Ulascemo2019 32.haftama girdim ve bugün doğum izin raporumu aldım doğum parası nasıl hesaplanıyor neye göre alıyoruz arkadaşlar
esredn Ulascemo2019 iş vereninizle görüştünüz mü bu konuyu? Bazı kurumlar maaş vermeye devam eder. Bu onların insiyatifindedir. Ama siz doğum parasını kuruma verirsiniz. Böylece kurum sizin çıkarınıza hareket etmiş olur. Doğum parası annenin son üç aylık brüt ücretine göre hesaplanıp ödeniyor. Günlük brüt ücret ve bunun üçte ikisi anneye ödeniyor. Ben de henüz almadım bakalım göreceğiz.
Reyhandemirbasaran Ulascemo2019 isyeriniz sizin raporu isliyor. Dogumdan once ve sonra olarak 2 ayri odeme aliyorsunuz. Dogumdan once olan odeme dogumdan yaklasik bir ay sonra yatar. Dogumdan sonraki iznin parasi da izin bittiği gunden bir ay sonra yatar. Ptt ye yatar. Ama edevlette banka bilgilerinizi girerseniz hesabiniza yatar. Emzirme parasini ptt den aliyorsunuz.
Arzu-Anne Ben 32 de çalışabilir aldım haftaya cuma izne çıkıyorum 37. haftam evden çalıştığım için doğum sonrası kullanmak istedim iznimi yorucu bi işim yok. bende bekliyim şurda süreç nasıl ilerliyo bilgisi olan yazarsa sevinirim 🐣🌸
Yrnnry Arzu-Anne 24.haftadan ıtıbaren pandemi ıznındeyım anlasması varsa ısyerınızın paranızı alıyosunuz her ay, fakat anlasması yoksa ızınden ıkı ay sonra dıger iki ay da dogumdan sonra verılıyo toplu sekılde