Prilamı bırakma konusunda öneri
Esraeee aynen bende 20. Haftaya kadar falan kullandım
Sanırım sonra 2 gun kendimi tuttum kussam da içmeyeceğim dedim cunku bagimlilik yapıyor psikolojik olarak 2 günün sonun da yavaş yavaş alışıyordum ilaçsız durmaya
Bende dediğin gibi yaptim evet iki gün üst üste kustum ama kararliydim birakmaya ve gün geçdikce düzeldiğimi gördüm darisi diğer hamile arkadşlarin başina
Bende 32. Haftadayım birkaç kez bırakmayı denedim ama kusmaktan mahvoldum. Bırakmak istiyorum ama çok korkuyorum doğuma kadar kullansam bir zararı olur mu
Berbat bir ilaç ya ata versen 3 gün uyutur cinsten.. İçtiğimde cocugum bile 3 gün haraketleri azalıyor ben sevemedim . Odyzo diye emmeli hap var yan etkisi daha az oldu en azından baygın gezmiyorum . 🤓
Esraeee Canım bende 6.ci haftada basladim 26 haftaliga kadar ictim cok bulantim oluyodu dusun prilam iciyorum bulantim hafifliyodu sadece sonra baktim ilaci ictikten sonra bulant hic kalmiyodu birakmaya karar verdim bulantim gecmisti ama 2 gun zorlandım sonra çok şükür gecti
Bende 6. Haftamdan 19. Haftama kadar kullandim biraktim birkac gun baya salladi beni ama bulanti azaldi ama bu sefer migde yanmam cok mahfediyor beni tekrar baslamamak icin zor tutuuorum kendimi
38+5 olduk hâlâ kullanıyorum kullanmadığım gün ayağa kalkamıyorum
Ayselosman mide yanması için başka ilaç öneriyorlar. Bende kızartma tarzı yiyince oluyor
Esraeee valla bu dediğin doğru bencede bağımlılık yapiyo ben ilk hamileligimde kullanmıştım ilacı bıraktığım an kafamı kaldıramıyorum 9 ay içtim ama ikincide doktor lar gene verdi bağımlılık yapmaz dedi ilk 16 haftam çok zor geçti nerdeyse hiç yemek yiyemedim ama bu ilaca başlamadım çok şükür sonradan geçti bulantı bende hiç bisey yiyrmiyidum ve herşey kokuyodu
- Hafrada hala içen ben😅 gunde 1 tane içiyorum bırakmayı düşünmüyorum. Zaten yeterınce agrım, mide yanmam var bıde bulantı yasamak istemiyorum 🥲
Esraeee gaviskon surup verior oda bi halta yaramiyor yada migde koruyucu pulcet var
Esraeee ben amaan bu ilaçla mı geçiricem ömrümü deyip bıraktım 4 gün bulantım sürdü sonra geçti 😂