Sinem_45 Kizlar aşılama olduğum 7 gün oldu bugün 2 3 gündür devam eden beyaz kremsi bir akıntı var ne olabilir sizce?
Nurcnr28 Sinem_45 valla bende dün oldum bugün felaket var böyle katı ya yakın krem gibi degil mi ilaçlardan galiba
Sinem_45 Nurcnr28 Ama benim 10 gün oldu ve 3 4 gündür devam ediyor birde yumurtalamada şeffaf olur diye biliyorum
Nurcnr28 Sinem_45 gebelik belirtisi de olabilir benim daha önce yaptığımda 10. Günün de etkisi geçmişti tamamen ilaçların testle baktınız mı hiç
Sinem_45 Nurcnr28 Yok henüz hiç test yapmadım bekliycem birkaç gün daha inşallah vardır ama kafamada pek takmıyorum
Nurcnr28 Sinem_45 bu ay ben de kafama takmıyorum yazıyorum çiziyorum burda ama boşluk var yani nasp diyorum artık
Nurcnr28 Sinem_45 sadece senin dediğin o akıntıdan var bende kremsi bir akıntı hala devam editör 4. Günüm bugün bilemiyormuş ki bende 🤣kafam Allak bullak valla olmayacakmış gibi sanki
Sinem_45 Nurcnr28 Aman olursa olur olmazsa nasip valla artık 4 yıldır kafama taktımda ne oldu bosver 😂😂