[silindi] keşke amniyosentez veya cvs yaptırsaydın canım. En azından bilirdin ne olduğunu, mental olarak hazır olurdun. İnşaallah genetik bi bozukluk yoktur. Omfalosel ise sadece hiç üzülme doğduktan sonra ameliyat olur düzelir. Beyi gelişimi kol bacak buralar nasıl kalbi nasıl?
Benim bebeğimin gözleri falan çok gelişmemişti kafasında su toplanması vardı. 6 parmak vardı. Detaylıya girdin bunlar hiç yoksa sadece omfaloseli dert etme ben çok makale okudum o dönemde çübkü bu tarz bebekler nadir ve klinik vakalar. Eğer kromozomal bi bozukluk yoksa korkma. Benim bebeğim 30. Haftada vefat etti 13 veya 18 varsa doğsalar bile 1 sene hatta 7 ay yaşıyorlarmış. Ben kıyamadım. Onunla konuş sev. Seninle geçirdiği vakitler şahitliğiniz olsun. Her şeye hazırlıklı ol. Birde zaten istemiyordum, bu olursa bir daha asla deme. Bu Allahtan gelen bir şey bak aldırmayı kabul etmemişsin. Kalbini Allaha bağla güven. Her imtihan insana bir şeyler öğretir. Çok zorlu bi süreç seni en iyi ben anlarım. Rabbim yardımcın olsun.