Zehraaaaaaaaaaa Busr21 gebelikten sonra olduğu için öyle sanırım. Anadolu da hamile olmaman gerekiyor ama bekleme süresi yok. Yaptırdığım ay hamile kaldım çok iyi denk geldi:) hastane cok pahalı çünkü. Her yere girip cıkıyorum ücret ödemiyorum çok güzel 😆
Busr21 Zehraaaaaaaaaaa ay allah ikinciyi nasip ederse oyle yapayim. Bekleme suresi olmadığını bilmiyordum. Gerci bu haliyle bile coook uyguna geldi cunku baska bi doktorda olsa 2022 fiyatlariyla yok tahlildir yok seker yuklemesidir dogumdur rahat 15 i bulurdu.
Zehraaaaaaaaaaa Busr21 tabi belki daha fazla. Anadolu da bekleme süresi yok sadece yaptırdığında hamile olmaman gerekiyor
Zehraaaaaaaaaaa Busr21 ben daha önce düşük yapmıştım o zaman da yaptırıcaktık. Ama cok umursamadık yaptırmamıştık 1 aylık süreçte 1000 tl civarı yakın ücret ödememiştik daha 5 haftalıkken. Bu sefer daha temkinli davrandık. ☺️
Busr21 Zehraaaaaaaaaaa insallah bir daha oyle bir tecrube yasamazsiniz🤲🏻 İnsallah saglikla aliriz bebeklerimizi elimize 🐣 szinkinin cinsiyeti ve adi ne 🥰
Suigeneris Busr21 bende medipol mega da yapıcam. Doktorum duygu ışıl Gencer. Gerçekten çok ilgili, anlayışlı, güler yüzlü bir hoca. Tesadüfen seçmiştim ama iyi ki onu seçmişim
Zehraaaaaaaaaaa Busr21 azra benm de isim listemde vardı😀 azra afra ece rüya kaç kere değiştirdik😀 Naz da karar kıldık en sonunda
Suigeneris Busr21 ohooo😂 daha 15 hafta olduk bugün itibariyle. Yol uzun hiç bitmeyecek gibi geliyor. Arada durup durup bunalıma girip çıkıyorum 😒
Busr21 Zehraaaaaaaaaaa yaa 🥰 anlami cok güzel biz esimle anlamina bakinca birbirimize baktik azra dedik hemen. Hatta cinsiyet kesin degilken sifrelerini azra falan diye degistirmisti 😂😂😂
Zehraaaaaaaaaaa Suigeneris 30 dan sonra daha cabuk geçiyor bence 😀 hiç bişey anlamadım. Doğum yaklaştıkça panik oluyorum 🙈
Suigeneris Zehraaaaaaaaaaa ayy benimde olsun artık lütfen. Hoş herkes en rahat halin karnında olan zamanlar diyor ama… Adam çocuğu yaptı geçti bütün sıkıntıları ben çekiyorum bu işte bi haksızlık var diyip duruyorum 😂
Zehraaaaaaaaaaa Suigeneris ben de doğumu atlatsam da o korku anı geçse diye bakıyorum tek derdim bu😀 Allaha şükür cok rahat geçirdim hiç sıkıntım olmadı ama yine de eski halimi özledim. Doğumu da atlatırsamm benden iyisi yok 😀
Suigeneris Zehraaaaaaaaaaa Allah bir avazda doğurmanı nasip etsin inşallah. Su gibi aksın, geçsin. Ya ben 17 yaşımdan beri fibromiyalji hastasıyım. Hep ağrı kesici kas gevşetici kullandım. 13 yıldır ilk defa hiç ağrı kesici almıyorum. O beni çok yoruyor
Zehraaaaaaaaaaa Suigeneris ya cok geçmiş olsun 🙏 en rahat şekilde geçer inşallah sizin de bu süreç. Ben de hem rahatım hem korkuyorum karışık. Öyle de böyle de cıkacak napalım 😃