Ayco Dilekerkan0705 maşallh ya ne yiyorsunuz bebginz nasıl beslendi bnde bebgimin kilosunun iyi olmasını istiyorum ya kendim şok kilo almadım
Duyguentrk Nananusha hangi haftadan itibaren almaya başladınız kilo?bende 17 haftalığımda hangi haftalarda başlanıyor merak ediyorum. Napalım hepimiz alıcağını kilo😕😊üzme kendini
Maviii Nananusha doktorun bir şey demedi mi kuzum, yavaşla gibisinden,, siz sağlıklı olunda kilonun önemi yok ama doktorun çok derse endokrin bölümüne yönlendirir, diyet için ya da sen diyeti teklif edersen yine yönlendirir
Maviii begumge ya bende 25. haftada mide bulantısın yüzünden bir kilo verdim acaba bebeğimin kilosu nasıl değişmiş midir,
begumge Maviii ben kilo verdiğim halde bebeğimin alnı bile etlenmişti çok şaşırdım. Son haftalarda 300 kalori fazladan almamız lazım ama ben yiyemiyorum diye keçiboynuzu pekmezine başlamıştım o kilo aldırdı sanırım bebeğe. Doktorum da peynir yoğurt süt ve proteine ağırlık ver dedi hep öyle beslenince kiloyu göbekten alıyorsunuz bebeğe gidiyor deniyor bakalım göreceğiz doğurunca kime gitmiş 😄😄 bence hamileyken sağlıksız diyetler yapılmadığı sürece bebek etkilenmiyor ihtiyacı olanı vermezseniz kasları kemikleri bile sömürüyor 🤗 ama yine de süt ayran yoğurt tüketimi bence çok önemli. Kendimiz adına diş sıkıntısı çekmemek için de.
tco Ayyy genelde 35 inci haftamdayim 2-3 kilo aldim hihihihih diyenler vardi. Utanmasalar ayni kilomda doguma girdim diyecekler. 😂😂Sizleri gorunce yanliz olmadigimi anladim😂 35. Haftamdayim 13 kilo aldim ama istahim cok acik bu ara doguma 16-17 ile girerim🙄
Maviii begumge evet o kadar haklısınız ki diyet değil, iştahım olmuyor bu zamana kadar güzel beslendim ama canım istemeyince nasıl zorlayım kendimi zorlasam zaten geri çıkıyor. et süt yoğurt yesek alır sanırım bebiş sağlıkla gelsinlerde kilosu mühim değil ❣️💙
[silindi] Nananusha bende 20 ye yakın aldım ama yapacak birşey yok valla 😂 veririz ya sağlık olsun😂😂 hem hepsi kilo değil ödem de var ben öyle avutuyorum kendimi😂😂😂
Fulyag begumge ben de eskisi gibi yiyemiyorum tıkanıyorum hemen umarım bu durum kilo alımımı yavaşlatır 😊
begumge Fulyag yavaşlar bence. Son haftalarda vücut o kadar su tutuyor ki gözler bile bulanıklaşıyor alırsanız da su tutulması olabilir endişe etmeyin
Deryanur Nananusha hayir kuzum ya ben minyon tipliyim ve kiloyu direk basenlerden aliyorum orantili kilo alan bi vucudum yok hamilr kaldigimda 62ydim suan 32 haftayim ve 75 kiloyum acaba basenden ve kalcadan alinan kiloyu nasil verecem diyorum kendime
Melikeznar Nananusha 🙋🏼♀️ 65 kilo ile hamile kaldım 32 haftalığım 83 kiloyum 18 kilo aldım toplamda🤦🏼♀️
tubaaden Nananusha kuzu 20 kilo dediğin neki ilk oğlumda 50 yıl geçkin aldım kimse inanamıyorum ama başardım:))) sezeryan oldum veriliyor zaman alsada.63 e kadar gelmiş tim ama yeniden hamileyim şuan göbek gidiyormuş küçülmeye başlamıştı ama yeniden hamile kalınca yarıda bıraktık diyet falnda yapmadım sadece dikkat ettim bir dönem işe girdim mümkün olduğunca yürüdüm falan evdeyken bulaşık elimde yıkadım. Yerleri Vileda yerine elimde bezle sildim inanki ise yarıyor
Lavantam Nananusha bi arkadaşım 24 kilo almıştı şimdi 55 kilo 2. Çocugu bile doğurdu veriliyor yani takma
Tugkaninannesi Nananusha canım hiç canını sıkma ben 36 haftalık hamileyim 60la hamile kaldım 88kiloyum😂 gülüp geçiyorum artık veririz elbet takma kafana. Bebek kaç kilo beebge yaramis mı bari ?