Suzanne Kızlar bugün yine sağ kaburgamın altında safrada ağrı var böyle öldürecek kadar şiddetli değil ama ağrıyorda hafta da 2-3 gün oluyor bu safra ağrısı mıdır yoksa bebek mi baskı yapıyor anlayamadım yaşayan var mı? Haftam 27
gldn065807 Suzanne safra olmayabilir canım çünkü safra ağrıdı geçti diyebileceğin bir ağrı değil sırtın miden agrir miden bulanır değişik bir ağrı ve sidetli bir ağri oluyor çeken biri olarak söylüyorum
Clementinee Suzanne bende 34. Haftamdayım 3 gündür sanki sağ tarafımda böbreğim ağrıor anlamıyorm ne olduğunu 1 saat ağrıyıp geçiyor
Gizgizgiz Suzanne safra ağrısı sırta vuruyor bende çamur ve taş var o aşrı geldiği zaman kıvranıp yatarsın bıçak gibi saplanıyo
Suzanne Leylayz demi canım çünkü safrada taş falan olsa sürekli ağrır diye düşünüyorum, Allahım hamilelik ne zor 😊😇
Leylayz Suzanne evet valla her dönemi ayrı zor bide benim bebeğim sürekli yukarıda daha da zorlanıyorum burada birileri Instagram’da melike_yoga sayfasını önermişti bayan bu konuyla alakalı video hazırlamış bende arada o hareketleri yapıyorum biraz daha iyi geliyor sana da öneririm
Meltemak35 Benim de ağrım var bir aydır orada. 30 haffadayim. Doktor bebeğin ayaklarıyla baskı yaptığını söyledi dinlenince geçiyorsa sorun degilmis😊