RumeysaNur34 Beyza_Nr neden o zaman özel olmasının ne anlamı kaldı canım yine iyi eşin dayanmış benim eşim olsaydı çoktan başka bir doktor hastane arayışına girmişti ne olacak yani 10 15 dakika bir baksa bebeğine oda
Vldnshn1 Beyza_Nr Böyle saçmalık olamaz devlet hastanesinde almıyorlar anlıyorum bir sürü insan var hangisinin eşini alsınlar ama özele gitme sebebimiz zaten eşimizde her şeyi görsün diye o kadar parayı hayır yapmak için vermiyoruz açıkçası kesinlikle hastahanenizi değiştirin ben annemle gidince bile doktor önce beni alıyor hazırlıyor sonra anneeeesssii gel torununu görelim diyor annem gelince başlıyor kontrole
Beyza_Nr Valla sizleri duydukça daha çok sinir oldum 😤 her yerde aynıdır diye kendimi telkin ediyordum
bernaaozkara Beyza_Nr medovada öyle içeri hiçbirşekilde almıyorlar medicanaya git bence cümbür cemaat girsende bişey demiyorlar videoya çekerken de çektiniz mi görebildinizmi bakalım mı tekrar falan diye soruyor hatta benim doktorum
Ceyduygu Beyza_Nr Eşim giriyor ve ona doğru bakan ekran var rahatça izliyor. Eşim giremedikten sonra ne anlamı var o kadar para vermenin. Ben sizin yeriniz de olsam hastaneyi değiştiririm
Elifimm1 EdaKaraca96 yenıbosna Nısa hastanesınde muhabbet hanım esle beraber ıcerı sokuyor ve ınanılmaz ılgılı bır doktor tavsıye ederım. Ama aynı hastanede dıger doktorlar kesınlıkle ıcerı almıyorlar
ArslanAlininAnnesi Beyza_Nr ay ne saçma biz eşimle giriyoruz hatta bazen annem kardesim filanda giriyor. Hatta onlara özel ekran bile var
GamzeMetin Ben ilk doktor kontrolünde almak istemediler eşimi Corona fln dediler, bende doktorumu değiştirdim. Şimdi sorun yok. Sonuçta tek başıma yapmadım ben bu çocuğu, eşimde görmeli, duymalı.. Benim fikrim doktor yada hastane değiştirmeniz olur bu durumda.
Mltm07 Beyza_Nr valla ödüyorsam parasını girecek yanımda oda babası sonuçta hastaneye şikayet edin bence benim hep girdi ne demek almamak devlet mi orası yani özele gidip o kadar para ödüyorsun birde eşini almıyorlar çok saçma hamgi hastane ? Bence hastaneyi değiştir canm sonra doğumdada sıkıntı çıkarırlar
Msl_ege Beyza_Nr o ne saçma şey ya , biz maaile gidiyoruz yani bırak eşi . 2-3 farklı yere gittim hepsi de alıyor .
busrasafak Beyza_Nr benim gittigim hastanede aliyorlar sadece eşi. İlk beni aliyor kiloma bakıyor hazir olunca esim giriyor monitörden izliyor. Muayene yapılan yerde perde var.
Elifimm1 busrasafak ona hıc görünmedim mürvet hanımdaydım o almayınca muhabbet hanıma gectım çok da memnunum
Zeren0908 Beyza_Nr normalde girmedi lazım benim.esim geliyordu hep yanımda odaya oda duyuyordu kalp atışını felan.sacma isteğe göre gire biliyor eş