Beyza_Nr 27+2 haftalık gebeyim en başından beri özel hastaneye gidiyorum ısrar etmeme rağmen eşim 1 kez bile yanımda girip ultrason da bebeğimizi göremedi 😏 var mı benim gibi bı durumu yaşayan bütün hastaneler de mi geçerli 🤔
Beyza_Nr Erez aynı hastanede doktor değişikliği yaptım oda aynı şeyi söyledi almadı eşimi corona aşısı olmam için beni zorladı eşimi de benim aşım yok kendimi riske atamam diye almadı nasıl bir şey bu anlamadım
Beyza_Nr Erez eşimde ona kızıyor o kadar para veriyoruz neden ben girip 2 dakika göremiyorum diye adam yazık videolarla idare ediyor
Zehragniken Beyza_Nr aa ilk defa duydum valla biz her ultrosyona birlikte gireriz. Hastanenin değiştir. Ne saçma birsey bu
Esmavoles Beyza_Nr sende ben gbi yap bi arkadasimla gitmistim eside vardi doktor covid dolayisi ile sadece hastayi kabul ediyoruz iceriside dar kisi sayisinida gecemeyiz demisti bende ozamn asistaninizi disari alin esi girsin boylelikle kisi kapasitesinide asmamis olursunuz demistim biraz ters ters bakti doktor ama sonuc esi girdi iceri 😅
Dudu_123 Beyza_Nr bende 25+2 deyim eşim sadece bir kere geçti benimle birlikte maalesef , doktorun insiyatifiyle alakalı bence aynı hastanede birkaç doktor eşleride alıyor içeriye
Elayvzz Beyza_Nr bende özel hastaneye gidiyorum eşimle birlikte giriyoruz doktor herşeyi ayrıntılı şekilde gösteriyor anlatıyor
SayeMom Beyza_Nr devlet hast anlarım ama özel alıyor içeri diye biliyorum. Gittiğim hastanede hep eşimle gireriz en basından beri. Sadece ben dahil 3.kişi yasak
mucizegebelik6 Beyza_Nr kızlar oturduğum semtte bi özel yerde oyle yaptı bende dedim eşimin çift doz aşısı var diye sonra aldılar. Kendi gittiğim özel hastanem alıyor eşimi. Ne diye bu paraları veriyoruz almıyorlarda
Beyza_Nr Bende bu tarz sorunlar yaşamamak adına bide devlet hastaneleri malum diye en başından özele başladım burda da bu sıkıntıyı yaşadım
Leylasiva21 Beyza_Nr 22 haftalık olduk kizimla eşim her kontrol de geliyor. Onu geçiyorum her defasında eşim dışında kaynanam ablam yada görümcem de geliyo