Demirssmomm Mrstoprak gebelikte folbiol önermiyorlar artık, daha düşük folik asit önerisinde bulunuyorlar. Folidoce kullandım ben
Mrstoprak Demirssmomm ben gebe değilim ama düşündüğümüz için folbiol dedi dr başladım bugün inanılmaz bulantı yaptı bana devam etmesem mi
Pemberuya Demirssmomm Selam bende 3 aydır kullanıyorum ama henüz gebeliğim yok siz memnun musunuz folideceden
Ahsen34 Mrstoprak yemekten 2 saat sonra iç. Ben hemen içiyordum bulantım cok oluyordu. Kardesım abla 2 saat sonra iç dedi ve bulantım gıttı
Esra-gkl Mrstoprak bana da hamile kalmadan önce başlamıştı folik asit eksikliğim var diye ben o ay hamile kaldım kullanmaya devam ettim bi sıkıntı olmadı
Demirssmomm Karelinannesi folik asit oranı çok yüksek genelde dış gebelik vs geçiren hastalara ek tedavi olarak veriyoruz demişti doktorum bana
Ezoo35 Ben folbiol ü gebe kalmadan 2 ay evvel içtim şimdi 3 aylık gebeyim hala da kullanıyorum. Allah şükğr bir sıkıntısını görmedim. Haftaya hastaneye gidicem son sanırım artık folik asit
Mnk16 Bana doktorum başka verdi bende sağlık ocağı folbiol yazıyor onu alsam dedim, tavsiye etmiyorum çok ağır bir ilaç yok illa alıcam diyorsan iki günde bir al demişti bende onun söylediğini kullanıyorum tavsiye etmediği için
Hulde Mrstoprak hamile kalmadan önce kullanıyordum hamile kaldıktan sonra da kullanmaya başladım yarısını kırıp
Cgdm35 Bende bi doktora gittiğimde ilk onu verdi sonra doktoru deişince bunda folık asit oranı cok Yuksek bunu ıcmemelıısn dedi ve degıstırdı
Erbe Mrstoprak ben hamile kalamdan başlamıştım doktorum hamile kaldıktan snra 7 haftaligim bıraktırdı
Mltm07 Mrstoprak benim doktorum o ilacı hiç tavsiye etmediğini onu kullanmamı söyleyip gyno ferro sanol verdi gebeliğimin başından beri onu kullanıyorum hem folik asit hem b12 hemde demir 😊
Deeryaa96 Mrstoprak ben kullandım bende asırı uyku halsizlik yapti o yuzden biraktım dozu cok yuksek neofol aldım