dilarakocc Arkadaşlar gündüzden çikolata yemiştim birkaç tane şimdide yemekten sonra eşim kemal paşa yaptı ondan yedim 3 tane falan zararı olurmu sizce
Tanem1 dilarakocc Valla ben kare çikolatadan günde 2 tane tukettigim oluyor bebek 3 kg geçiyor doğumu düşünüyorum yoksa canım ne isterse Allah ne verdiyse yiyorum 😂😂🤦
Semanurozgan dilarakocc sadece o kadarcikmi kız ben tatlı komasına giricem resmen 😂😂 şükür şeker çıkmadı ama normalde ağzıma tatlı sürmem hamilelik beni tatlıya düşürdü 🙈
dilarakocc Busra2013 şekerim normal çıkmıştı ama kendimi tutamıyorum resmen😂eşim ballandıra ballandıra yiyo benide teşvik ediyo
Mevaninannesiii dilarakocc 🤣 ben almim ilk gebeliğimde yedim yedim 25kilo aldım ikincide dikkat ediyorum ☺️
35SD28 dilarakocc bir şey olmaz herhalde 🤣🙈 3 gündür koca dilim pasta yiyorum 🙈 daha doğuma kadar yok diyorum kendime bakalım👻
funnymummy dilarakocc ye gitsin 😂eskilerin dediği gibi sen 2 kişisin bir kereden bişeycik olmaz 😂afiyet olsun abartmasının sürece zararı olmaz canım inşallah