Pemberuya Selincek Tamm canm bugün regl günüm bende yapacağım. Ama ben bazen diyorum eşimde mi var problem çünkü bir kere gittim yumurtlama olmuş sağlıklı vs demişti alttan ultrason ile doktor
La_Liberte Bfduam çok teşekkür ederim ☺️ böbreklerimde kum, idrar yolu enfeksiyonu da çıktı tedaviye başladım. Yeniden korona testi de verdim. Bakalım ne olacak
La_Liberte Pemberuya çok geçmiş olsun 💐 Allah tez zamanda gönlünüze göre versin inşallah ☺️ Umarım bir an önce geçer 😕
La_Liberte Tazeanne0134 tedaviye başladım şu an. Böbreklerde kum var, idrar yollarında enfeksiyon 😕 zaten bu ay olacağını düşünmüyorum. Gelecek aya kadar Allah nasip ederden tedavimi de görmüş olurum.
Tazeanne0134 La_Liberte aynen canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir sağlıklı bi şekilde gebe kalırsın
La_Liberte Veraleyl evet çoğunluk enfeksiyon çok iyi geldiğini söylüyorlar aslında. Bu ay bir deneyecem bu kürü. enfeksiyon için tedaviye de başladım hayırlısı olsun artık.
La_Liberte Zek38 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 tedaviye başladım. Şu an adetime 12 gün var. Bu ay umudum yok Nedense. En azından enfeksiyon tedavimi olmuş olurum ☺️
Zek38 La_Liberte enfeksiyon tedavini olup hamile kalman daha doğru zaten çünkü kalırsan ilaç kullanamıyorsun kullanılsada vicdanın rahat olmuyor. Sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallah 🌸🌸 teşekkür ederim bu arada 🥰
Merveyoldas13 Bfduam kabak soğan zeytinyağı ve bir kaç şeyi karıştırıp pisiriyorlar ve sen onun üstünde 3 4 saate kadar oturuyorsun içindeki iltihapları söküyor ve hamile olmanı kolaylaştırıyor
La_Liberte Bfduam çok teşekkür ederim ☺️ ilaçlarım bitince kontrole gidecem. Sen ne yaptın iyileştin mi? Ben de test verdim. Önce pozitifti sonra değiştirmişler negatif olmuş. Sistemsel bir hata dediler. Güvenemedim tekrar yaptım 😰
Bfduam La_Liberte iyi olacaksın inş🤲 daha test yaptırmadım, bir kaç güne inş negatife döner. Seninde ilaçlarla inş ağrıların hafifleyecek, kendin çok yorma,hem mental, hem fiziksel güzellik🌹
La_Liberte Bfduam korona testim negatif çıktı çok şükür ☺️ Senden de yüzle haberler bekliyoruz inşallah 🥰💐
Meloscuk Bfduam ben gebeyim enfeksiyonluk sorunum olmadı şıanda geçen yıl düşük yaptığım zaman kontrole gitmiştim o zaman korkuyordum enfeksiyondan tehlikeli demişlerdi dikkat etmem gerekiyordu o zaman dr demişti gebe kalmaya engelmdeğil ama düşük yapar demişti