Busra91 Şimdi çati muayenesinden çıktım.ve hiç tahmin ettiğim kadar kötü geçmedi.anlamadım bile.burda okuduklarımdan çok etkilenip korkuyla gitmiştim muayeneye.yani kızlar korkmayın çok kolay😊
Basak4307 ummuhan8 37 38gibi yapılıyor bildiğim kadarıyla benim de bayramdan sonra bakalım 🙈 Busra91 aynen burda yazılanlar beni de çok etkiliyordu neyse ki olumlu bakış açıları da var sevindim 🤗
Eminefuat Busra91 kesinlikle canım dün bende çatı muaeyenesi için doktora gittim o kadar rahat geçtiki korkulucak bişeyin olmadığını insan yaşayınca görüyo 😊
SunaHakanKaraman Tam olarak nasılsı canım. Bende bayramdan sonra gidicem acıkcası cekinmiyor değilim biraz 😞
Busra91 SunaHakanKaraman belkide fiziksel yapımıza göre farklılık gösterebilir tabi ama bn çok endişeli ve korkarak gitmiştim.doktor zaten rahatlatıyo.çokta kısa sürüyor.hatta bn sandım ki bu ön muayene asıl çatı muayenesi daha sonra olacak.yok dedi doktorum bu kadarcık unut gitsin bitti bile dedi😊.hiiç korkma canım
SunaHakanKaraman Busra91 doktorun rolu de cok önemli haklısın. Elimden geldiğince sakin olmaya calısacagım insallah ama simir aldırırken bile cok zorlanmıs kitlenmiştim, çatı muaynesi nasıl gecer muamma 😃 Tesekkur ederim canım dua et emi 🙏
Busra91 Krakerim 37+3.araya bayram girdiği için bakalım dedi doktorum.sanırım 38 de bakılıyomuş normalde