ipekveannesi Bugün ikili tarama için gittim. Doktor free beta hcgnin çok yüksek olduğunu söyledi. Sonuç 182. Araştırma hastanesine yönlendirdi. Korkuyorum var mı benim gibi olupta sonuçları temiz çıkan 😔
Mustafagunay61 ipekveannesi ikili tarama testinde otizmli olma ihtimali yuksek çıkmıştır o yuzden yollamistir karninizdan sivi alinio netlestircekler onu
eliff92 ipekveannesi ikili test yaptırıp yüksek çıkan ama sağlıklı bebekler doğuran o kadar çok kişi var ki hiç canınızı sıkmayın imkanınız varsa fetal dna yaptırın
Linoosh ipekveannesi down sendromunda yüksek çıkıyor diye biliyorum ama sizi yaniltmiym en iyisini doktorunuz bilir. Yerinizde olsam mutlaka amniyosentez yaptırırdım ya da nifty testi. Çünkü ayrintilida her sey normal gorunebilir
ipekveannesi SEVGIMSEN bilmiyorum sabahtan beri aklım gitti resmen 😔 ikili taramada 2 değere bakılıyor ya 2.değer doktor çok yüksek dedi. Hemen başka doktora gittim oda diğer doktor çok abartmış bir sorun yok dedi. Sıvı alınabilir dediler 😢
ipekveannesi SEVGIMSEN o kadar ayrıntıya girmedi. Araştırdım nette pek bilgi görmedim bununla ilgili 😟
ipekveannesi Mustafagunay61 öyle mi nette araştırdım hiç bilgi yok nerdeyse. İnşallah birşey çıkmaz 😟
sevval55_ ipekveannesi otizimle hiç bir ilgisi yok otizim gebelikte vs tespit edilebilecek bir durum değil çünkü genetik bir anormali değil. Risk grubu yüksek çıkmıştır. O şekilde yüksek çıkıpta gayet sağlıklı bebiş doğuran bir çok arkadaşımız var. Siz lütfen içinizi rahat tutun. Gerekli testleri yaptırın ve stres yapmayın lütfen 🙏🏻
Mustafagunay61 ipekveannesi canim boyle oluyor yani eğer orda da sorun çıkıyorsa doktor seni bilgilendiriyor
ipekveannesi sevval55_ kafama takmamaya çalışıyorum ama elimde değil. Çok teşekkür ederim az da olsa yüreğime su serptiniz 😟❤️
Gkcklc ipekveannesi 2. Değer dediği trisomi 18 dir korkmayın bu sadece ihtimalleri değerlendiren bir bilgisayar ortamı benim de öyle çıkmıştı ben ultrasonda çok iyi olan bir doktor bulup ona gitmiştim amniyosentez biraz riskli olduğu için yaptırmak istemedik fetal DNA daha doğru bir karar da olabilir korkmayın 🥰
ipekveannesi eliff92 fetal DNA yalnızca özel hastaneler mi yapıyor bir bilginiz var mı ? Doğru ama insan kendi evladı olunca korkuyor 😟
Umutunannesi123 Benim sali gunu yapildi e nabizda pappa ikili 731.7 Beta hcg 93450 yaziyo değerler normal diyo benimde mi riskim simdi haftaya cagirdi bidaha
Mihriban81 Umutunannesi123 bende salı yaptırdım sonra e nabızdan baktım PAAPA 1685.00 Betahgc 20.35 diyor benım betam neden düşük sizce
ipekUlusoy16 ipekveannesi sonuç ne oldu acaba detaylı ultrason ya da sıvı aldırdınız mı inşallah bir sorun yoktur? Benim de yüksek çıktı
ipekveannesi SevalYaman_ Baska hastaneye yönlendirdi cuma günü randevum var hangi testleri ister bilmiyorum