Merveilgaz Kızlar merhaba. 15+6 hamileyim. Ama yemem hala duzelmedi😫 3 kilo verdim . Ne zaman normale donerim?
Ipekkarakus0 Merveilgaz bende 15+5 haftalığım 1 kilo verdim 🤷♀️ Ama bende bulantı felan hiç olmadı anlamadım yani
minikdefnemm Merveilgaz ben 19. Haftada kilo almaya basladım ondan öncesinde hiç bişey yiyemiyodum kusuyodum şimdi 20+5 baya hızlı alınıyor hiç sorun etme yerini dolduruyo 😅
Fkug Merveilgaz 15+6 ikiz hamileyim ve 52yle hamile kaldım 53 e anca cıkmısımdır 50 ye kadar düştüm şükür geri aldım ilk aylarda kilo alımı cok aşırı olmuyor sonraki aylar nasıl oluruz şişermiyiz bilmem 🤷♀️ 😅
Fkug Ipekkarakus0 ben önceden bebek yerleşmesi için iç karındaki yaglar erir acılır diye duymustum dogruluğu ney bilmem belkide onu vermissinizdir bebeginiz kendine yer acıyordur 😉
Ipekkarakus0 Merveilgaz bende olmadı gercekten canım ama etrafımda cok erkek bebek bekleyip doğuma kadar midesi bulananlar
Aleyyo-09 Merveilgaz erkek bebek annesiyim gerçekten de hiç bulantım olmadı , 21 haftalığım bel ve kaburga ağrım Dışında şikayetim yok
as2121 Merveilgaz bebeğim erkek olucak 25 haftalık hamileyim hala prilam kullanıyorum. Kullanmasam bulantıdan bir şey yiyemem. 😅
minikdefnemm Merveilgaz erkek bebek bekleyenlerin hamilelik sürecini duyuyorum imreniyorum 😄 kız aşırıııı zor resmen 18-19 haftaya kadar hastalık geçirdim yerimden kalkamadım yine de çok şükür minnoşum iyi olsun 😅
Fkug Merveilgaz yok canım sana öyle geliyordur psikolojik ama kızsa bebegin annenin güzelliğini alır derler 🤷♀️ Su gibi güzel olsun inşallah canım
Merveilgaz Fkug burda hic kilo almayan hatta hamileliyin sonuna kadar kilo verenler var. tek derdim bulanti ve s olmasin
mucizegebelik6 Erkek bebek annesiyim 20. Haftaya kadar bulantım devam etti hayattan soğudum tatlı adına bisi yiyemedim yeni yeni toparlaniyorum oglan cocugu olucak arkadaslarim da oyle. Bu kız erkek olayını bulantıyla kıyaslamak yanlis olur anlicaginiz
minikdefnemm mucizegebelik6 siz yine iyi tatlı yiyememişsiniz ben su dahi içemedim 😄 tabi ki burdan ölçülmez sadece çoğunlukla böyle 🤓
Gorkemm 16 haftaya kadar hiç kilo almadım hatta düşmeler filan oldu benim de erkek ama özellikle 3.4. ay civarı aşırı bulantım oldu kilo verdim ama şimdi 20+2 yim 3 kilo aldım bir ayda 😂