Uzm-Nurse yunusemreninannesiii benim yavrumda da var 🥺 hala geçmedi inşallah geçer sağ sağlim alırız kucağımıza
kuzeymomsss yunusemreninannesiii benim de detaylı ultrasonda çok hafif parlaklık olduğunu söylediler. Ama büyük ihtimalle 1 2 haftaya geçer dedi doktor bakalım 9 şubatta randevum var
Mdjdjdks yunusemreninannesiii Canımm benim bebeğimde de kalbinde parlaklık varmış ama doktor geçer dedi seninkide geçer merak etme
melekkizim_00 yunusemreninannesiii bizde yanılmıyorsam 16. Haftada falan görüldü detaylıda ve diğer kontrollerde geçmişti , tek bu ise belirteç bir anlam ifade etmiyor demişti Dr hatta bazen ultrason cihazına bağlı bile değişebilirmiş görüntü
Ezoo3 Ben covid geçirdikten sonra bağırsakta parlaklık var dendi 3 ay geçmedi iki doktor değiştirdim enfeksiyon kaynaklı olduğundan 3 ay sonunda kendiliğinden geçti çok stres yapamamak lazım
Ezoo3 Ezoo3 yunusemreninannesiii direkt covide bağlamıyor doktorlar ama enfeksiyon durumların da yani covid yada benzeri şeylerden dolayı olabileceğini söylüyorlar
melekkizim_00 yunusemreninannesiii covidle ilgisi olduğunu çok sanmıyorum, ama korkmayın geçer Allah’ın izniyle
hunilimom yunusemreninannesiii detaylıda hem kalp hem bağırsakta parlaklık göründü kan verdim 1 ay sonra tekrar çağırdılar tabi o 1 ay içerisinde 3 tane farklı doktora gözüktüm ve hepsi normal olduğunu bebek büyüdükçe geçeceğini felan söylediler nerdeyse gebelerin %80 inde olan birseymis ama geçiyormuş çok şükür geçti kendiliğinden 1 ayda suan doğdu 2.5 yaşında kızım endişelenmeyin stres yapmayın