Mere Kızlar 20 haftalık hamileyim sağ gögüsümden süt geliyor normal mi boyle tişörtümü ıslatacak kadar normal mi
Saelif Mere doktorunuza sorun bi ama normal bence benim 2 ci hamileligim süt gelmedi sutunuzun olacini isaret ediyor aslinda
Husna2734 Mere 20. haftadan itibaren geliyor canım su an 28 haftaya gircez Dr sormustum normal dedi 😌
Gamzee1605 Mere bende 33 haftalığım 20. Haftamdan beri sürekli geliyor çamaşır giymediğimde maşallah diyeyim kendiliğinden su gibi akıyor 😂
Sevilay_Demir Mere Normal bir durum bu canım benim de o hafta sağ göğsümden süt geliyordu doktoruma sorduğumda normal dedi Göğüslerin artık süt kanallarını oluşturmaya başladığı için fazladan olan sütü dışarı atıyor Şuan 30+6 haftalığım hala geliyor
Mere Gamzee1605 yaa evet bende camasır giymemiştim bir de sag tarafıma yatıyordum biraz da o tetikledi sanırım ama içim rahatladı normal olduğunu öğrendiğimde
Husna2734 Mere benim de ilk canım ve tüp bebek olunca çok korkmuştum hemen Dr aradığımda normal dedi 😅
Hacisss Mere benimde ilk hamileliğimde başıma gelmişti doktorum normal kanalların açılmıştır demişti ama sen yinede tabi kendi doktoruna danış geçmiş olsun