Benim yüksek çıkmıştı. Ben tüp bebekle hamile kaldığım için çok ilaç kullanmıştım üstüne hamilelikte vitaminler bi de iştah açıldı enzimler yükseldi. Doktorum hemen tüm vitaminleri bi hafta kesti sonra en gerekli olanları d vitamini b12 ve Demir kullan sadece dedi 1 ay böyle kullandım öncesinde balık yağı magnezyum multivitamin alıyordum bunlara ek olarak ( ikiz hamileyim o yüzden biraz ek takviyeler almıştım ) onları bıraktırdı. Zaten hemen bi hafta da düşmüyor 1 atı buluyor düzelmesi. Buna ek olarak beslenmemi düzenledim. Karbonhidrattan uzak kaldım et tavuk ( köy tavuğu olursa ye dedi doktorum) yemedim hindi balık ve sebze yedim özellikle sebze ağırlıklı hafif beslenmek önemli onun dışında doktor tavsiyesi ve araştırmalarım sonucu pancar yedim bol bol turşusu kavurması çeşit çeşit yaptım hayvansal yağlardan uzak kal tereyağı dahil en azından düşene kadar onun yerine bol bol zeytinyağı ye, kızartma hazır gıda ve dışardan yeme. Zamanı değil ama enginar iyi geliyormuş ben bulamadım. Kuru incir ve ceviz yedim yeşillik yedim ( maydanoz hariç ) Şuan hatırladığım bunlar. İnternetten karaciğer dostu yiyeceklere bak mutlaka o tarz beslen düşene kadar. Düzelince yine etini karbonhidratını yersin. Sürekli yükselirse zaten doktorun gastroentolojiye gönderir orada bakarlar belki ilaçla müdahale ederler. Ama sen kendine dikkat edersen düzelir. Geçmiş olsun.