Oncelikle 2. Sezeryan olmasina ragmen bende acayip tırsıyorum hatta bence 2. De daha cok tirsiyo insan cunku arkasinda onu gozleyen bir yavrucak daha oluyor heleki küçükse ama oneri isteyen arkadaslarima sütüm gelmedi diye mamayi siringayla vermelerine asla izin vermeyin eger cok zorda kalinir illa mama vermek zorunda olunursa bebek gogsunuzdeyken gogsunuzu islatarak yada damla damla agzina damlatarak verin sonra cok cok gelsin isteyip meme tutmuyor yaramazlar bide sicak su torbasi ozellikle kis gunu sütünüzün asagi inmesinde cok yardimci oluyormus kizimda unutmusum almayi ama bu sefer çantama koydugum ilk sey oldu bide hasta bezi benim dikisimi acitmisti ben buyuk numara bebek bezinin kenarlarini cok derin olmayacak sekilde yirtip orkid gibi kullanmistim yine oyle yapicam ozman 3 gun yatirmislardi simdi 1 günmüş bildigim kadariyla pijamadan cok uzun gecelikle rahat etmistim don cekme derdim olmadi etegimi toplayip giriyodum tuvalete sonra birakiyodum kendi iniyordu yaz gunuydu rahat etmiştim simdi nolur bilmiyorum son olarak da cok utandigim bir animi soyliycem sonta atiyorlar ameliyattan once ben full narkozla girdim panikatak gecirdigim icin uyandigimda baya sonta durdu bir süre cikartirken zedelermis bazen devlette yapmistim saolsunlar biseyde anlatmadiklarindan ben yataktan o dikisle kalkayim edeyim diyene kadar isemisim farkin da deglim o arada da hemsire gelmisti cok utanmistim meger benim degil sonta zedelediginden olmuş gece de carsaf degismediginden esim bos odalardan sarsaf toplamisti eger devlette yapacaksaniz yaniniza carsafla pike alin kendinize kullanilmassa varsin arabanizda dursun