o1anneadayi 34 haftaligim evde kanama oldu bi akti biraz sonra kesildi hastaneye geldik sancı çıktı yatış verdiler ciger geliştirici yaptılar dua edin erken doğmasın bebeğim gününde sağlıkla gelsin 🥺
Ekilemradahuc o1anneadayi Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gününde doğurursun inşallah kalbini ferah tut moralini bozmamaya çalış bebeğinde etkilenir unutma❤️
Oznurdream-123 o1anneadayi Allah yardımcın olsun merak etme benim kardeşimde de öyle olmuştu ciğer geliştirici yaptılar erken oldu ama sağ Salim dünyaya geldi çok şükür iyi düşün dua et iyi olur 💕🌸🙏
ressamistanne o1anneadayi Allah yardımcın olsun ama 32 den sonra bebek ciğerleri gelişmiş olur boyu kilosu da yerindeyse Allahın izniyle bişey olmaz üzülmeyin 😇
o1anneadayi Ekilemradahuc Amin canım inşallah çok korktum basta ama simdi biraz daha sakinim bakalim hersey allahtan
Nazmiye42 Oznurdream-123 bende 35 haftada doğum yaptım 10 gün kuvezde kaldı sağlıklı olsunda erken doğsun takma kafana
Oznurdream-123 o1anneadayi evet o zaten erken doğum riskine karşı yapılan bir işlem. Kalbini ferah tut Allah’ın izniyle bişi olmaz 🙏
o1anneadayi ressamistanne hic bilmiyorum inan boyunu kilosunu en son 3 hafta önce 31 haftalikken 1780 gramdi
3mlek2bebkannesi o1anneadayi Korkup stres yapma canım daha fazla doğsa bile haftan çok güzel ben oğlumda hastanede yatarken 34 haftalık ikizler doğmuştu hiç küvoze girmediler senin yavrunda sağlıkla gelsin inşallah acele etmeden ❤️
o1anneadayi 3mlek2bebkannesi Amin canım gönül istiyor ki ayını gününü tamamlayıp gelsin ama Allahtan hayırlısını diliyorum kismetimizde ne varsa onu gorcez