Hzlkaya busra2253 ben Topkapı’da Prof dr.Ahmet Gül hocaya gitmiştim 700 TL verdim ama 900 olmuş galiba 🙄
M_kemal busra2253 Nişantaşı’nda perinatolog Prof. Dr. Recep Has. Fiyatı biraz tuzlu (1000 tl, sağlıkçılara 600tl). Anadolu yakasını düşünürseniz Bağdat caddesi perinatolog Doç. Dr. Zeki Şahinoğlu (600tl). İkisi de çok kaliteli hocalar.
busra2253 Ays-e-gul safa yakın bana bende kçekmecedeyim gidebilirim aslında önceden muayene olmam gerekiyor mu acaba
Ays-e-gul busra2253 arayın randevu alın , hoca çok iyi ben çok memnun kaldım, herşeyi çok güzel anlatıyor , güngör hoca galiba adı , 20 . Haftadan soñra gidince daha net , yüzünü falan herşeyi gördük 😀
Cgdm35 busra2253 Merhaba bende k.çekmecedeyim hangi hastahane ve doktora gidiyorsunuz?Doktor arayışındayım.Geçen gün tanıdığımı. Öneriis ile park floryada Ali Gedikbaşını önerdiler ve detaylı ultrason fiyatınıda arayıp ogrendım 700 TL idi
Elifnur35 Ben doktorumun yonlendirmesiyle tıp merkezinde oldum kesinlikle perinatolog olsun radyalog olmasın dedi buna da dikkat et fiyat uygun olunca radyalog ta yapıyor ama bu işi uzamnin yapması şart
Saaki Zehragungor oluyor öncelikle kadın doğumda randevu alıp takip açtıriyosunuz daha sonra perinatoloji bölümüne randevu almanız gerekiyor
busra2253 Cgdm35 ben muayene için biruni hastanesinde nadide hanıma gidiyorum ama orada detaylıya bakan doktor doğum yaptığı için başka biryere yönlendirdi
Saaki busra2253 Bayrampaşa kolan hastanesinde Osman Nuri Ozyurt Aralık’ta 500₺ demişlerdi şuan ne kadsr bilemiyroum