Lokumlar0306 Mimik kesinlikle kalp atışı sayısı, kese sekliymiş, sağda döllendi, solda döllendi. Bu tezlerin Hepsi kızımda çürümüştü. Bakalım çok heyecanlıyım.
Ayfa Lokumlar0306 göstermese de kafa yapısına bakarak bile biliyorlar benimkini 12 haftalıkken öyle bilmişti
selmabttl3 Lokumlar0306 nub nedir cnm onu anlamadım banada 12. haftada kenik yapısı kıza benziyo dedi sadece Perşembe belli olacak inşallah
Lokumlar0306 selmabttl3 valla bende tam anlamadım bir çıkıntı oluyormuş düz olursa kız dik olursa erkekmiş 🙄
Bir_abla Lokumlar0306 ben gördüm gördüm baya cinsiyet tahmini yaptığım için burda çok duudyorum ianmaaynaı ama cinisyet teorilerinde doğruluğu bariz olan tek terois b ha yüzde yüz mü tabiki değil o zman teori olmazdı zaten 😂
Lokumlar0306 Bir_abla tabi ki hepsi bir teori 😁 kimi nuba inanmaz yüzüğe inanır daire çizerse kız ileri geri giderse erkek diye 😁 kimin neye inandığında yetişemiyoruz 🤣
Bir_abla Lokumlar0306 nub genital organın tam oluşmadanki haline deniyor organın olduğu ksımın doğal olrak yandna bakınca düz ise kız dik bi çıkıntı varsa erkektir değil mi nub tamamen bundan ibaret yani diğer teoriler gibi alaksız şeykerden cinsiyeti bağdaştırmıyo direk organa bakılıyor
Sedapink Lokumlar0306 aynen benim sadece sol da oluyor onuda doktora sordum gaz sıkışması yada az su içtiğim için oluyormul
Dbe24 Seldaapk doğrudur evet bazı doktorlar gerçekten nokta atışı yapıyor zaten yüzde 50 lik tahmin var ama nubu hiç duymadım kemik yapısı anlamınamı geliyor o