Melisakpln 4+5 şuan sırt üstü uzanıyorum ama kasıklarda ve yumurtalıklar tarafı sancı oluyor ? Korktum biraz açıkcası ellediğimdede ağrıyor
Misa34 Melisakpln ben neler neler cektim o zamanlar . Ayakta duramiodum . Ayrica sirt istu yatmak yerine sola yatmaya alstirin kendinizi.
Deletedmom623737 Melisakpln Onun yatışla bi alakası yok canım o haftalarda adet sancısı gibi sancı oluyor sıcak su torbası koyabilirsin doktorum karnını sicsk tut demişti
SerraveAnnesii İlk zamanlar benimde oluyordu 14.haftaya kadar falan sürdü adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyordu. Doktorum rahim büyüdüğü için kendini bebeğe göre hazırlıyor normal demişti canım
Melisakpln SerraveAnnesii içimdeki organlar ağrıyo sağa sola dönerken yani biri kasıklarımı bastırsa ölecem gibi
yeliz0624 Regl oluyormuş gibi bi ağrı oluyo genellikle o zaman sağ yada soluna yatmaya çalış hep sırt üstü yatma
ipekveatlas Melisakpln dakk başı tuvalete gidiyodum kan mı geliyo acaba diye🥲😂 normal normal rahim kendini hamileliğe alıştırıyor kese büyüyor vücut napsınnn tabi ağrıcak
SerraveAnnesii Melisakpln Bir şey yoktur bence canım birdahaki kontrolde yine de doktoruna sor için rahat eder 😊
Melisakpln ipekveatlas 🤗 yaa sorma bazen bende hemen gidip baakıyprum kanamamı var diye psikolojimizi bozacak ya 😂😂
Melisakpln Deletedmom623737 peki tamam ben bugün artist fibi ince dolandım kesin ondandır annem yeleksız gezme demişti 🤗