Pakizeliya Kime gidiyorsunuz aylık muayene ücretiniz nedir ? Doğum 🤰 için fiyat bilgisi aldınız mı :)
Moniza Pakizeliya ben toktattayim ama doğum için osmaniye ye gekucem ilk doğumu mu ibni sina da Eda demir kusvuranla yapmistimcok memnunum bunda da ona gidicem yine ibni sina da ozcan bey vat oda çok iyi
Sert1110 Pakizeliya osmaniyedeyim Mehmet temel e gidiyorum çok memnunum 2.gebeligim ilkinide onda yapmıştım muayene ücreti 150tl doğum fiyatını şuan bilmiyorum henüz 13 haftalığım
Pakizeliya Selenin-annesi bende Osmaniyeliyim ama Konya’da yaşıyorum doğum için memlekete gideceğim 😅
Pakizeliya Selenin-annesi ben 19 haftalık ama riskli gebelik yaşıyorum o yüzden düzenli gideceğim doktor arıyorum
Zynpxx Moniza 😅 eda bildiğin kasap .. zavallı cahilin biri anacım . Onun yüzünden hayatım bitiyordu.. ben uzak dur derim .. sadece lafta konuşuyor ve bilgisi yok . Milleti de öyle kandırıyor .. paracı
Moniza Selenin-annesi bir kere giderseniz aradan hasta olarak alırlar sonra zaten devam edebilirsiniz sekreteri randevu verir
Hayat_Recep3480 Merve4680 Bende Osmaniye kadirlide yaşıyorum Burak bozdogan doktora gidiyorum belki doğum için İstanbul’a ailemin yanına gidebilirim ama Burak Hoca’dan çok memnunum
Omerberat Hayat_Recep3480 @Merve4680 ben de kadirlide yaşıyorum ama iki doğum için de Mehmet temele gittim şimdi de ona gidiyorum,biz memnunuz
Hayat_Recep3480 Merve4680 Gerçekten bende bir ara post oluşturdum Osmaniye kadirliden olan diye gennelikse Osmaniye merkez çıkmıştı
Merve4680 Hayat_Recep3480 Bende aynı şekilde yaptım ama buluşmadık bir şekilde o zaman ben de buralı değilim Kahramanmaraşlıyım
Aslaninannesi01 Merve4680 ben doğumdan sonra hiç kontrole gtmedim bir ara hiçbiri yoktu bugün kontrol ettim 3 doktor olmuşlar çok sevindim