Efraimmm femme_sans_defense Benim oğlum olacak eltim yeni doğum yaptı oğlu oldu kız erkek senesi diye bişi yok bence hurafe çünkü halam da doğum yaptı bir ay olmadı kızı oldu görümcem doğurdu kızı oldu akradasim hamile kızı olacak ve bişi daha var bu yıl herkes hamile yaa bence bu yıl hamile yılı
Kubra_kocbug Fatmaanne 19 4 günlüğüm haftalığım kız dendi kesin bakalım doğuma kadar değişmez İNŞALLAH ama cevremde herkez erkek diyordu kız cıktı 😂
Duyguliva Umutevin nasil bu kadar ergen ogrendiniz bana 2 kizim var 2sinde de 16 haftadan once soylemediler
Smyraa12 https://resimyukle.io/r/nZAekLkIyg benim de bebeğim 11 haftalık tahminde bulunabilecek arkadaşlar var mı 🤗
Tanemveannesi_ femme_sans_defense 16 +5 iki seferdir kıza benzetiyor doktorumuz ama çocuğum o kadar inatçı ki göstermedi hala net yok %90 🤷 organ taramasını bekliyoruz
Seymaa30 Tanemveannesi_ al bendende o kadar ikidir kıza benzetiyorum diyor Dr ama değişirse söylerim diyor bu sefer kafada soru işareti kalıyor detaylıyı bekliyorum bende