Sedapink Zuleyhakazan ay maşllah gerçekten aynısı inşllah kızım olur bi oğlum var bi kızım olsun çok istiyorum ama herkes oğlun olcak diyor
Zuleyhakazan Sedapink banada öyle dediler canım hatta kalbi atmadan oğlan gördüm rüyamda hiç öyle olmadı kızım oldu şuan bile oğlan gibi top gibi duruyor ama kız 😂
Sedapink Zuleyhakazan hahahaha maşllah canım inşllah Allah gönlümüze göre versin inşllah sizin kaç aylık canım
Zuleyhakazan Sedapink inşallah canım bol bol dua et bende senin gibi heo kızım olsun istiyordum vallaha ay olarak tam olarak anlamıyorum canım 19 haftalık 1 günlük şuan
Sedapink Zuleyhakazan dua ediyorum valla sende inşllah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşllah canım
gamzeeyzc Aysgldcn yaaa🥰🥰 inşallah sağlıkla kucağımıza almakk nasip olsun cinsiyet için çok heyecanlıyım ama daha erken malesef😔
ikizlerinannesi97 Aysgldcn bende sizin gibiyim 😅 ikiz kızlarım var rabbim bize oglanıda taddırmayı nasip eder kızlarım oglan olacak diyor benimde içime öyle doğuyor ama nasip hakkımızda 😊🥰🤲