EbruGnc Zehra9616 aynen canım kömür odun daha pahalı böyle düşününce en azından herşey içinde yıkanma ısınma Ocak
Zehra9616 EbruGnc vallahi ben 3.katta kirada 3 sene sobada yaktim ikina ikina odun komur cektim yukariya ama oda eziyet ayri herseyiyle
Smyye1B EbruGnc Kombi termostatı herkese öneririm birde ben giriş katım kombi 60ta yanıyor 😅 hem yakıttan hem elektrikten tasarruf. 😇
EbruGnc SerraveAnnesii öyle diyolar valla ama arkadaşa az gelmiş ben 1 ay sıcak suyu kullanmadım banyo dışında 30 tl farketti 😅😅
EbruGnc Zehra9616 aynen öyle eziyet resmen doğalgaz kolaylık ama çokta gelince insan üzülüyor olmayanlar için büyük sıkıntı
Birminiksusamtanesii EbruGnc bilmiyorum canım kardeşim en üst katta oturuyor 50 60 arası yakıyor 607 gelmiş mesela bir gariplik varda çözemedik
EbruGnc Birminiksusamtanesii valla bende anlamadım kimi zamanda yüksekte yakana az geliyor en yükseğe mi alsak ne yapsak benim kayınvalidem de 60 65 de yakıyor 380 gelmişti 😅😅
Birminiksusamtanesii SerraveAnnesii valla ısınıyor öyle yakınca sorun şu benim daha az yakıp ara katta olmama rağmen daha fazla ödemem 😂
deletedmom87894 EbruGnc en uygun bize gelmiştir sanırsam😂118 tl 3 petek 35 derecede felan yaktık arada havanın sıcak olduğu zamanlarda kapattık üst katımızdada alt katımızdada bebiş var çok yakıyorlar ondan bizim evde çok soğuk olmuyor
Birminiksusamtanesii EbruGnc buyur burdan yak 😂 kız bacım ben anlamadım bu işten bişey yaa neye göre fatura kesiliyor bi anlasam ona göre davrancamda yok anam bu faturadan sonra 40a düşürdüm napayım